Home » Diverse » Fosta sotie a lui Ionut Negoita: “Fratii Negoita au strans galeria echipei Dinamo si i-au adus cu autobuzele la protest”

Fosta sotie a lui Ionut Negoita: “Fratii Negoita au strans galeria echipei Dinamo si i-au adus cu autobuzele la protest”

Fosta sotie a omului de afaceri Ionut Negoita, patron al clubului de fotbal Dinamo, face dezvaluiri uluitoare cu privire la violentele petrecute miercuri seara in Piata Victoriei.

Carmen Negoita a scris pe contul sau de Facebook ca “fratii Negoita au strans galeria echipei de fotbal Dinamo la Rin Grand Hotel si i-au adus cu autobuzele la protest inarmati cu petarde si lacrimogene ca sa strice protestul din aceasta seara, Fratii Negoita sunt membri PSD cu dosare penale care beneficeaza de legea gratierii!”

“Am stat 4 ore in piata si toata lumea era pasnica. In coltul dreapta al Guvernului era un grup de dubiosi, care pareau ca pregatesc ceva. Unul din prietenii mei chiar a zis ca astia fac parte din galerie. Ceea ce se pare ca este adevarat.

“Fratii Negoita au strans galeria echipei de fotbal Dinamo la Rin Grand Hotel si i-au adus cu autobuzele la protest inarmati cu petarde si lacrimogene ca sa strice protestul din aceasta seara, Fratii Negoita sunt membri PSD cu dosare penale care beneficeaza de legea gratierii!”

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*