Home » Diverse » Curiozitati » Vrei să devii soţie de preot? E suficient să intri pe site-ul matrimonial “Cetatea-Creştină”

Vrei să devii soţie de preot? E suficient să intri pe site-ul matrimonial “Cetatea-Creştină”

2.200 de creştini s-au strâns pe site-ul matrimonial ortodox “Cetatea-Creştină”, mulţi dintre ei fiind studenţi la Teologie sau absolvenţi care mai au nevoie doar de o soţie pentru a fi hirotonisiţi. Administratorii se prezintă ca “un grup restrâns de creştini ortodocşi care doresc să sprijine întemeierea familiilor creştine”. Cupidonii au însă reguli stricte în ceea ce priveşte acceptarea în comunitatea virtuală a viitorilor membri.

Dacă visezi să devii soţie de preot, nu mai trebuie să te plimbi pe holurile Facultăţii de Teologie cu o mină virtuoasă, în căutarea unui viitor membru al clerului. Destinul de preoteasă îţi este acum la un click distanţă. E suficient să intri pe site-ul matrimonial “Cetatea-Creştină”.

Trebuie să-ţi faci o prezentare suficient de detaliată şi în duh creştin, să apeşi pe butonul “Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă!” şi apoi să aştepţi să fii curtată de viitorii slujitori ai Domnului.

O săptămână durează în medie activarea contului, după ce postezi la “Autoprezentare” o descriere de tipul “Sunt o fată cuminte, onestă, cu frică de Dumnezeu. Mă păzesc de a mă depărta de la calea cea dreaptă şi ţin toate cele patru posturi de peste an”.

Totodată atunci când îţi cauţi un partener de viaţă e necesar să precizezi cât de des participi la Sfânta Liturghie, dacă ai un duhovnic şi dacă posteşti. Spovedania e la rândul ei un “must-have” de care trebuie să ţii seama pentru a putea ajunge cât mai aproape, fie şi virtual, de inima “alesului”. Pe site există şi o rubrică unde trebuie să spui de la bun început dacă asculţi sau nu manele.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*