Home » Diverse » Curiozitati » VIDEO. Statie spatiala extraterestra, descoperita pe Marte

VIDEO. Statie spatiala extraterestra, descoperita pe Marte

Un astronaut american sustine ca a descoperit “o structura” misterioasa pe suprafata planetei Marte, cu ajutorul Google Earth, care ar putea fi dovada existentei extraterestrilor pe Planeta Rosie.

David Martines sustine ca a dat peste fotografia care demonstreaza existenta “constructiei ciudate” pe Marte, dupa ce a scanat suprafata planetei o zi intreaga. Practic nu a avut nevoie de contributia vreunui satelit al NASA si nici de o misiune speciala in spatiul cosmic pentru a face descoperirea. A realizat ca are in fata ceva cu totul deosebit, stand pe fotoliul de acasa.

Descriind “structura” ca pe o entitate colorata in fasii rosii si albastre, pentru ochiul “neantrenat” imaginea nu reprezinta altceva decat o pata de lumina pe suprafata rosie a plantei Marte.

David Martines sustine, insa, cu totul altceva. El a dat si coordonatele la care se gaseste misterioasa entitate 49’19.73″N 29 33’06.53″W pentru ca si alti curiosi sa vada anomalia singuri.

Descoperirea lui David Martines este similiara aceleia care arata un chip pe suprafata lui Marte. Fotografia a fost surprinsa in 1976 de Viking 1 pe un mic deal din regiunea Cydonia, Marte.

Sursa ProTv

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*