Home » Diverse » Curiozitati » Transformarea incredibila a unui cal care fusese infometat si lasat sa moara. FOTO

Transformarea incredibila a unui cal care fusese infometat si lasat sa moara. FOTO

Un manz care fusese infometat si lasat sa moara de catre stapanul lui a uimit veterinarii printr-o recuperare miraculoasa. Acum, calutul este chiar campion intr-un concurs de echitatie.

In urma cu 4 ani, un manz a fost atacat si muscat de cainele stapanului sau, apoi lasat sa moara, pentru ca era infometat si prea slabit ca sa mai stea in picioare.

Initial, angajatii unei organizatii pentru protectia animalelor, anuntati despre acest caz, au vrut sa-l eutanesieze, pentru ca avea rani grave si suferea.

Medicul veterinar care ar fost chemat sa-I faca injectia a refuzat insa, pentru ca un copil era de fata si nu a vrut ca micutul sa fie traumatizat de uciderea calului.

Astfel, calul a ajuns la central adapostul Shores Hey Farm, unde a stat cateva saptamani suspendat in niste hamuri, pentru ca nu se putea tine pe picioare.

Dupa o luna insa, calul, care fost botezat Battling Bertie, si-a revenit si acum este campion intr-un concurs de echitatie.
“Este o mare realizare pentru el, chiar daca a luat locul 4. Este unul din cele grave cazuri pe care le-am avut vreodata”, spune Daisy Shufflebottom.

Sursa: The Sun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*