Home » Diverse » Curiozitati » Top 4 criminali în serie minori care au îngrozit lumea

Top 4 criminali în serie minori care au îngrozit lumea

Iată 4 criminali în serie minori care au reuşit să bage groaza în oameni înainte de a împlini vârsta de 18 ani.

Mary Bell: A ucis doi copii mici la vârsta de 11 ani

Povestea lui Mary Bell este ciudată şi înfiorătoare. În 1968, pe când Mary avea doar 11 ani, vecinii ei au găsit un băieţel de 4 ani mort într-un hambar unde copiii din localitate se jucau adesea. Cum nu existau semne clare de violenţă, lumea a crezut că a fost vorba de un accident.

Trei săptămâni mai târziu, un alt băieţel de 3 ani a fost găsit strangulat şi plin de vânătăi ciudate. Două fetiţe din localitate au reacţionat ciudat la veste: Mary Bell, de 11 ani şi prietena ei, Norma, de 13 ani.

După ce un poliţist a văzut-o pe Mary foarte bucuroasă, cu un zâmbet ciudat, frecându-şi mâinile satisfăcută în momentul înmormântării unuia dintre băieţi, autorităţile au început să le interogheze pe fete.

După multe minciuni şi învinuiri reciproce s-a dovedit că Mary a convins-o pe Norma să îi ucidă pe cei doi cu sânge rece, “pentru distracţie”. Cele două au lăsat mesaje ciudate pe bileţele într-o grădiniţă pe care au spart-o într-un weekend în perioada dintre cele două crime. Mesajele erau “Noi l-am ucis pe Martin”, “L-am omorât ca să mă pot întoarce”, etc.

După un proces lung şi anevoios, în care s-a vehiculat ideea că Mary a fost abuzată de mama ei, posibilă prostituată şi toxicomană, fetiţa de doar 11 ani a fost condamnată pentru omucidere şi declarată bolnavă psihic.

În mod bizar, Mary a fost eliberată în 1980 pentru bună purtare şi în 1984 a născut o fetiţă. Acum, cele două trăiesc în anonimat, aparent nişte vieţi normale.

Elmer Wayne Henley : A ucis între 25-30 băieţi de la 14 la 17 ani

Unul dintre cei mai cunoscuţi criminali în serie americani din anii ’70, Henley nu a comis crimele singur, ci ca parte a unei găşti conduse de Dean Corll (The Candy Man).

Cei trei bărbaţi au răpit, torturat şi violat cel puţin 28 de adolescenţi de sex masculin între anii 1970 – 1973 în Houston,Texas, Statele Unite.

Corll îi plătea pe Henley şi un alt tânăr, David Brooks câte 200 de dolari pentru fiecare băiat adolescent pe care îl aduceau acasă la acesta.

Cei trei îi torturau şi violau pe băieţi, după care îi ucideau şi le ascundeau cadavrele prin zonele limitrofe ale oraşului Houston.

Totul s-a terminat în august 1973 când Henley a adus un cuplu de adolescenţi în casa lui Corll. Acesta s-a mâniat din cauza prezenţei fetei şi au început să se certe. Când Corll a început să-l dezbrace pe băiatul adus, Henley l-a împuşcat pe partenerul lui până l-a ucis.

La doar 17 ani, Henley a fost acuzat şi condamnat pentru 6 din cele cel puţin 28 de crime comise împreună cu Corll şi Brooks. A primit 6 senţinţe consecutive pe viaţă şi le execută şi acum într-o închisoare din Texas.

Mai multe pe: Unica.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*