Home » Diverse » Curiozitati » TOP 13: Cei mai tatuati oameni din lume!

TOP 13: Cei mai tatuati oameni din lume!

Oamenii aleg tatuajele ca pe o formă de exprimare, mulţi dintre ei sperând că vor putea reda într-un mod artistic unele dintre cele mai ascunse pasiuni sau crezuri ale lor.

Pe o mana, pe umar, pe un picior, pe glezna sau, de ce nu, pe tot corpul, tatuajele sunt bine venite in lumea moderna, fie ca au sau nu o semnificatie.

Unele dintre cele mai vechi datari ale acestei forme artistice au fost intalnite la mumiile egiptene, in special in zona Nubian, in jurul secolului 2000 i.Hr. De asemenea, dateaza si la mumii gasite in America de Sud si este o traditie a nativilor americani.

Primul aparat mecanic de tatuare a fost inventat in 1876 de Thomas Edison, ceea ce a revolutionat si a incurajat dezvoltarea acestei arte. In prezent, majoritatea persoanelor care apeleaza la aceasta forma “artistica” de modificare corporala, o folosesc in scop spiritual, de a evidentia un anumit moment al vietii lor, de a face o diferenta, o schimbare, dar sunt si oamenii care o fac… din plictiseala, sa spunem.

Iata mai jos un “top 13” cu cei mai tatuati oameni din lume.

mike-curry-2
Mike Curry
dan-kollmeo
Dan Kollmeo
chuco-caballero-2
Chuco Caballero
erik-sprague-also-known-as-the-lizard-man
Erik Sprague
dennis-avner-also-known-as-the-cat-man
Denis Avner ( Si-a facut implanturi dentare si la pometi si in zona gurii, si-a gaurit toata zona de-asupra buzei superioare, pentru a se asemana cu o felina).
shoko-tendo
Shoko Tendo
iris
Iris
liu-hsin
Liu-hsin
miljenko-parserisas-bukovic
Miljenko Parserisas Bukovic
mexican-tattoo-artist-maria-jose-cristerna
Maria Jose Cristerna
reinhold-50-from-germany
Reinhold
isobel-varley-4
Isobel Varley

liu-ming
Liu Ming

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*