Home » Diverse » Curiozitati » “Time” socheaza: O mama isi alapteaza copilul care are aproape patru ani

“Time” socheaza: O mama isi alapteaza copilul care are aproape patru ani

Revista Time a socat intreaga lume in momentul in care a publicat pe coperta care contine imaginea unei femei care isi hraneste la san fiul de aproape 4 ani, uracat pe un scaun ca sa ajunga la san.

Publicatia propune spre dezbatere relata dintre parinti si copii si nevoile puternice de afectiune ale acestora din urma in primii ani de viata. Doctorul Bill Sears, co-autor al lucrarii “Baby Book”, incurajeaza mamele sa isi alapteze copiii, sa doarma cu ei si sa ii ia cu ea peste tot. Publicatia a dorit sa nasca controverse si a reusit cu prisosinta sa faca acest lucru, mai ales ca alaptatul este considerat un subiect tabu in America. Unele mame care au “indraznit” sa isi hraneasca la san in public copiii au avut parte de reactii extreme. Barbara Walters de exempu este protagonista unui episod celebru pentru ca a facut scandal dupa ce a vazut o mama care statea langa ea in avion si isi alapta copilul.

Actrita Alyssa Milano, ea insasi proaspata mamica, a primit extrem de multe reactii negative dupa ce a postat coperta “Time” pe Twitter.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.