Home » Diverse » Curiozitati » Superstiţii despre dragoste: Ai grijă când mătură cineva pe lângă tine!

Superstiţii despre dragoste: Ai grijă când mătură cineva pe lângă tine!

Renunţă să-i mai critici pe bărbaţii care nu sună imediat după prima întâlnire! În folclorul american există o superstiţie ceva mai modernă care avertizează că viitorul unei relaţii e compromis dacă bărbatul tastează numărul ei de telefon la mai puţin de trei zile trecute de la prima întâlnire.

Aşadar, nu mai ofta atunci când tipul pe care ai pus ochii a aşteptat mai bine de trei zile până să te sune. Fără să vrea a asigurat viitorul relaţiei voastre, potrivit superstiţiei.

Cât despre cum să îţi păzeşti relaţia de pericole, iată câteva superstiţii salvatoare!

Nu îţi da întâlnire cu iubitul tău pe scări (îţi sună cunoscut “scările de la TNB”?). Dacă vă aflaţi întâmplător pe nişte scări, nu îl lua în braţe şi nu vă sărutaţi. Altfel, relaţia va fi umbrită de certuri.

O despărţire se anunţă dacă îi scrii un bileţel de dragoste cu altă cerneală în afară de cea albastră, mai arată o superstiţie.

Nu îi călca şosetele vreodată, dacă nu vrei să te părăsească. Nu vă faceţi drept cadou mănuşi sau el ţie broşe ori agrafe, căci ele aduc ghinion relaţiei. Îl puteţi anula totuşi dacă în schimbul cadoului se oferă o monedă de dimensiuni cât mai mici.

Ai scăpat o foarfecă pe jos? Potrivit unei superstiţii, iubitul îţi este infidel.

Eşti implicată într-o relaţie şi eşti curioasă dacă partenerul te va cere în căsătorie?

Ia o fotografie cu iubitul tău şi leagă un inel de vârful unui fir de aţă. Mai apoi ţine de fir, astfel încât inelul să stea în dreptul feţei iubitului tău din poză. Acum încearcă să stabilizezi inelul pentru a rămâne nemişcat. Care sunt ultimele sale mişcări? Dacă inelul se roteşte în jurul axei sale, te vei căsători cât de curând şi vei avea o căsnicie fericită cu cel din poză. În cazul în care inelul se mişcă înainte şi înapoi, şansele să te măriţi cu el sunt ceva mai mici, iar dacă inelul se stabilizează imediat, ele tind spre zero.

Ai grijă când mătură cineva pe lângă tine, căci dacă trece cu mătura peste picioarele tale, nu te vei căsători cu iubitul actual.

Nu ştii încă ce simte noul tău iubit pentru tine? Pune-l să îţi gătească o supă. Dacă întrece puţin măsura cu sarea, să ştii că este îndrăgostit… peste măsură. De cine? De persoana pentru care găteşte!

Sursa: Unica.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*