Home » Diverse » Curiozitati » Suflet de câine: Un Dog German îşi însoţeşte pretutindeni prietenul orb

Suflet de câine: Un Dog German îşi însoţeşte pretutindeni prietenul orb

Caz incredibil într-un oraş din Marea Britanie. Un câine îşi însoţeşte pretutindeni prietenul orb, un Dog German care şi-a pierdut vederea în urmă cu câţiva ani.

Povestea lui Lily şi a lui Maddison a impresionat o lume întreagă. Cele două sunt prietene de câţiva ani şi locuiesc într-un adapost aparţinând Dogs Trust, potrivit Daily Mail.

Lily, în vârstă de 6 ani, a orbit pe când avea doar un an şi jumătate. I-au crescut genele în ochi, o boală misterioasă, care i-a furat vederea definitiv. Pentru ca nu poate să se orienteze în spaţiu, Lily este însoţită şi ghidată, de cinci ani, de cea mai buna prietenă a sa, Maddison, o căţeluşă din aceeaşi rasă.

Cele două sunt de nedespărţit, Maddison având grijă de Lily în fiecare moment şi fiind foarte atentă ca buna ei amică să nu păţească ceva.

“Lily si Maddison sunt prietene foarte bune. Dacă sunt afară, Maddison preia conducerea şi Lily stă aproape şi o atinge, pentru a şti pe unde să meargă. Este emotionant să vezi acest lucru”, a spus Louise Campbell, managerul adăpostului.

Cele două patrupede au ajuns la centrul de animale după ce stăpânul lor nu le-a mai putut ţine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*