Home » Diverse » Curiozitati » Suceava: Gina Pistol a fost dată jos de pe panourile publicitare de un “grup de cetăţeni iubitori de moralitate publică”

Suceava: Gina Pistol a fost dată jos de pe panourile publicitare de un “grup de cetăţeni iubitori de moralitate publică”

Gina Pistol, una dintre apariţiile feminine din showbiz-ul autohton dorită de toţi bărbaţii, nu a avut prea mare succes în Suceava, unde locuitorii au considerat-o prea dezbrăcată.

Gina Pistol a făcut reclamă unei mărci de haine, iar în una dintre ipostaze apărea într-un costum de baie portocaliu. Fără un motiv anume, reclama amplasată atât pe panourile din centrul oraşului cât şi prin cartiere, a început să dispară.

Câţiva suceveni care s-au autointitulat “Grupul de cetăţeni iubitori de moralitate publică”, au lămurit situaţia, potrivit Monitorului de Suceava.

“Reclama cu Gina Pistol, dezbrăcată în proporţie de 90% şi într-o poziţie neruşinată, ne revoltă foarte tare. Acestea intră la categoria reclame cu conţinut obscen, sexual şi pornografic, care foloseşte femeia ca şi obiect sexual, terorizează vizualizarea copiilor, încalcă demnitatea umană, protecţia femeii şi atentează la moralitatea publică. Noi, cetăţenii iubitori de moralitate publică, vă promitem război deschis la asemenea apucături nebune, deoarece ne iubim copiii, soţiile şi familiile noastre, identitatea umană şi moralitatea publică”, scrie în reclamaţia “Grupului de cetăţeni iubitori de moralitate publică”.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*