Home » Diverse » Curiozitati » Regis Giles, adolescenta de 19 ani care ucide bizoni, porci mistreti si ursi

Regis Giles, adolescenta de 19 ani care ucide bizoni, porci mistreti si ursi

Ca oricarei adolescente, lui Regis ii place sa faca shopping si sa iasa in oras cu prietenele ei. Ea mai are, insa, si un alt hobby, mai putin obisnuit: vanatoarea sportiva.
Regis Giles, din Florida, are 19 ani si este cea mai sexy femeie care practica vanatoarea sportiva.

Si-a descoperit aceasta pasiune inca de la 9 ani, cand tatal ei a luat-o cu el pentru prima oara la vanatoare. Pana acum, a ucis bizoni, porci mistreti, caprioare si un urs.

“Vanez caprioare salbatice, ursi, mistreti. Este evadarea perfecta din viata de oras pe care o duc in Miami”, a declarat Regis pentru dailymail.co.uk. “Poc! L-am lovit! S-a ridicat si alearga! Mai trag o data, incarc arma, trag, incarc din nou si trag…”, scrie Regis pe blogul personal. “Inima imi bate foarte tare, dar de entuziasm si bucurie. Arma s-a dovedit inca o data un aliat de nadejde!”.

“Am si prieteni care nu sunt de acord cu vanatoarea din placere. Nu ma cert cu ei, dar cred ca nu sunt bine informati”, spune ea.

“Vanatorii ca mine aduc un serviciu animalelor si naturii. Taxele pe arme si pe echipament se duc direct in programele nationale de protejare a animalelor din salbaticie, iar anul trecut s-au strans 294 de milioane de dolari numai din asta”.

Dupa ce a ucis un bizon urias, odata, Giles a donat carnea – suficienta pentru a hrani o persoana timp de 18 luni – unui adapost pentru oameni saraci. “Carnea de bizon e frageda, dulce si e mai gustoasa decat cea de vita. Si e si bogata in proteine si are continut scazut de grasimi!”, a adaugat ea.

In ultimii ani, numarul femeilor care s-au inscris in Asociatia Nationala a Vanatorilor a crescut semnificativ, dupa ce fosta guvernatoare a Alaskai, Sarah Palin, a facut public faptul ca e pasionata de vanatoarea sportiva. In America, in fiecare an, 10.000 de femei invata sa traga cu arma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*