Home » Diverse » Curiozitati » Primăria Bacău, 3 miliarde de lei alocaţi asociaţiei oneștene a lui Adrian Răspopa

Primăria Bacău, 3 miliarde de lei alocaţi asociaţiei oneștene a lui Adrian Răspopa

Asociația Club Sportiv Rally Spirit Onești condusă de pilotul de raliuri oneștean Adrian Răspopa, fost consilier judetean din partea PSD, a obţinut 295.050 RON (aproape 3 miliarde de lei vechi) de la Consiliul Local al municipiului Bacău în vederea organizării ediţiei din acest an a Raliului Moldovei.

“Cea de-a șaptea ediţie va avea în program două probe speciale noi, una în jurul Moineștiului și una lângă Bacău. De asemenea am început să desenam și un circuit stradal în centrul Bacăului care va fi conceput pentru spectacol și spectatori,” a dezvăluit Adrian Răspopa, citat de autostiri.ro. Așadar, la fel ca și la ediţiile din anii trecuţi, cele mai importate probe ale raliului se vor desfășura în localitățile din vecinătatea municipiului Bacău: Moinesti, Hemeiusi, Trebeș, Măgirești și Zemeș. Si cu toate acestea, cea mai importantă susţinere financiară și logistică nu vine din partea Consiliului Judeţean Bacău, așa cum ar fi fost normal, ci a Consiliului Local al municipiului Bacău! Cum domnul primar Necula nu-si poate permite să confunde sula cu Prefectura (mai ales din motive de frică de DNA), vrând-nevrând ajungem să ne punem următoarea întrebare: Dar dacă domnul Adrian Răspopa nu ar fi fost membru PSD si nici amicul domnului Benea, instituţia Primarului Bacău si consilierii locali ar mai fi aprobat cu atâta veselie alocarea fabuloasei sume de 295.050 lei către Asociația Club Sportiv Rally Spirit Onești în vederea organizării Raliului Moldovei în perioada 16-17 iunie 2017?

Si o altă ciudăţenie… Măcar pentru faptul că numele municipiului Bacău nu apare sub nicio formă în denumirea oficială a acestui raliu (anul trecut s-a numit Raliul Moldovei Moinesti), în CL ar fi trebuit să fi existat discuții contradictorii cu privire la necesitatea susținerii acestei competiții din bani de la bugetul local. Numai că, ce surpriză, aşa-zisa opoziţie este, practic, lamentabilă!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.