Home » Diverse » Curiozitati » Preotul-artist Cristian Pomohaci s-a fotografiat langa sicriul Ilenei Ciuculete

Preotul-artist Cristian Pomohaci s-a fotografiat langa sicriul Ilenei Ciuculete

Preotul Cristian Pomohaci, devenit celebru pentru melodiile lui populare, este extrem de activ pe reţelele de socializare.

Însă, gestul făcut de preot astăzi la căpătâiul Ilenei Ciuculete i-a şocat pe cei care-i urmaresc pagina de Facebook. Pomohaci s-a fotografiat foarte aproape de trupul neînsufleţit al regretatei cântăreţe, lăsând să se vadă absolut tot ceea ce este în sicriu, apoi a început să o aplaude pe aceasta, iar la final a postat toate fotografiile pe contul lui de Facebook.

“Nu cred că îşi dorea Ileana Ciuculete să fie văzută în sicriu pe reţetele de socializare, cred că ar trebui păstrată imaginea ei aşa cum era ea frumoasă, elegantă şi veselă”, “Doamne fereşte! Vă încântă ideea de a vedea un om mort?!”, “Cred că doreati şi un selfie cu răposata, dacă era posibil! Dumnezeule mare, eu nu mai înţeleg nimic…”, “Postarea unor astfel de imagini este inadecvată chiar şi pentru un preot. În altă ordine de idei, aveţi acordul familiei?”, au fost câteva dintre comentariile dezaprobatoare primite de Cristian Pomohaci de la oamenii revoltaţi. Într-una dintre fotografii se vede foarte clar anul de naştere al Ilenei Ciuculete: 1952, adeverindu-se astfel faptul că artista ar fi avut în realitate 64 de ani, nu 59.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.