Home » Diverse » Curiozitati » Pentru amatorii de sex pe bani: A apărut ghidul prostituatelor din Romania!

Pentru amatorii de sex pe bani: A apărut ghidul prostituatelor din Romania!

Pentru amatorii de prostituate din România, site-ul adult….com este un bun prilej de a îşi etala cunoştinţele în materie, a da sfaturi practice, a face schimb de experienţă şi, de asemenea, de a îşi demonstra veleităţile de prozatori, scrie romanialibera.ro.

„Este o brunetă înaltă cu un corp foarte feminin şi atractiv, cu sâni mari şi tari, o burtă suplă şi un pelvis superb. Purta nişte chiloţi foarte sexy, dar orice ar arăta bine pe un pelvis atât de bine format. Să o văd mergând goală prin cameră a fost o experienţă aproape religioasă”, scrie utilizatorul Gybian despre „Daniela”, continuând, apoi, cu părţile negative: „are o faţă banală, care nici nu mirosea prea bine: un amestec de parfum ieftin, ţigări şi salivă. În plus, avea picioarele cam scurte. Dar să te plângi de aşa ceva e ca şi cum ţi s-ar face cadou un Ferrari şi tu te-ai plânge de culoarea scaunelor de piele”.

Alţi trei bărbaţi care au vizitat-o pe Daniela completează descrierea lui Gybian cu detalii despre amplasarea apartamentului acesteia şi preţurile practicate de fată (100 RON/oră): astfel, siteul este un fel de enciclopedie virtuală a prostituatelor din România – şi funcţionează pe sistemul Wikipedia, unde fiecare utilizator poate adăuga un detaliu omis sau poate face un update în cazul în care prostituata respectivă îşi schimbă locaţia sau tariful. Astfel, cei interesaţi pot afla că „Daniela” s-a mutat din strada Alba Iulia într-o garsonieră din strada Chişinău.

De asemenea, siteul informează nu numai despre prostituatele din Bucureşti, ci şi despre cele din multe alte oraşe ale ţării – iar şi curiozitatea celor care preferă practici mai puţin obişnuite (de exemplu sado-masochismul) va fi satisfăcută.

Adeseori prostituatele intervin şi ele în discuţie pentru a îşi corecta clienţii: după ce mai mulţi dintre ei s-au plâns că „Diana” din Arad nu vine întotdeauna la întâlnirile programata, tânăra le-a cerut clienţilor să fie înţelegători, explicându-le că la unii clienţi serviciile prestate durează mai mult timp decât s-ar fi aşteptat, şi că de asemenea în unele zile este prea solicitată: „Nu pot să fiu cu şase bărbaţi pe zi. Prefer să vă fac să aşteptaţi, dar să fiţi mulţumiţi după ce m-aţi vizitat”, a scris „Diana”.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*