Home » Diverse » Curiozitati » Nu e prostituată, ci nimfomană: O britanică de 42 de ani s-a culcat cu peste 1.000 de bărbați!

Nu e prostituată, ci nimfomană: O britanică de 42 de ani s-a culcat cu peste 1.000 de bărbați!

O britanică în vârstă de 42 de ani mărturisește că s-a culcat cu peste 1.000 de bărbați și nu regretă nicio aventură, potrivit Daily Mail.

Crystal Warren, retail manager în orașul Brighton, și-a pierdut virginitatea când avea 15 ani și a devenit imediat dependentă de sex. La vârsta de 17 ani, ea avusese deja 40 de iubiți.

Femeia crede că a devenit nimfomană din cauză că a suferi extreme de mult după divorțul părinților săi, pe când ea avea doar cinci ani.

Totuși, cu timpul, Crystal a ajuns să fie mândră de dependența de sex, ea afirmând că nu intenționează să se oprească prea curând.

Ea a recunoscut că i s-a întâmplat să facă sex chiar şi cu 7 bărbaţi diferiţi, într-o singură zi, uneori cu mai mulţi dintre ei odată.

Femeia care a făcut sex cu 1.000 de bărbați spune că în timpul liber îi place să meargă în barurile din oraș, în căutare de bărbați pe care să-i aducă acasă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*