Home » Diverse » Curiozitati » Nicole Kidman se teme de fluturi

Nicole Kidman se teme de fluturi

Actriţa Nicole Kidman are o aversiune atât de mare faţă de fluturi, încât la întâlnirea cu unul ea face o adevărată scenă de isterie.

Aceasta suferă de lepidopterofobie încă de când era copil, în Australia, ţara sa natală. “E ciudat, pentru că nu mi-e frică de şerpi sau păienjeni, dar sunt îngrozită de fluturi”, a declarat vedeta.

Actriţa ar fi încercat chiar să îşi depăşească această teamă intrând într-o cuşcă amenajată pentru fluturi la un muzeu de ştiinte ale naturii, însă nu a reuşit să treaca peste fobia sa. Acesteia detestă gândul că ar putea să simtă picioruşele de fluture pe piele sau aripioarele colorate fluturând în apropierea sa.

Kidman a declarat: “De multe ori când mă întorceam de la şcoală, cel mai mare fluture sau un gigantic fluture de molie era aşezat pe poarta din faţa casei noastre. Săream peste gard sau mă furişam pe o intrare laterală, orice, numai să nu fiu nevoită să intru pe poartă. Am încercat să trec peste asta. Am păşit într-o cuşcă plină de fluturi mari de la Muzeul American de Istorie Naturală, iar insectele se aşezau pe mine, dar tot nu a mers. Pot să sar cu paraşuta, pot să fiu acoperita de gândaci, dar nu suport atingerea de corpul fluturilor”.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*