Home » Diverse » Curiozitati » Minciuna numită “Bacău – Capitala Tineretului din România”, festivitate de deschidere de peste 800 de milioane de lei!

Minciuna numită “Bacău – Capitala Tineretului din România”, festivitate de deschidere de peste 800 de milioane de lei!

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Bacău de astăzi, 28 aprilie 2017, a fost aprobată şi alocarea sumei de 81.175 RON (810.175.000 lei vechi) pentru deschiderea minciunii propagandistice “Bacău – Capitala Tineretului din România” în data de 7 mai 2017.

Aşa-zisul capul de afiș al festivității de deschidere îl constituie concertul ce va avea loc în Piața Tricolorului. Domnul Postolache Gabriel (Federația Tinerilor din Bacău) i-a furat jobul domnului Dan Leonte și îi invită pe tinerii băcăuani să-și coloreze generația cu trei trupe cool…pardon, aproape numai de el știute: CTC (onorariul trupei care cântă despre droguri – 10.200 lei), Feelings (4.500 lei) și Golan (11.135 lei).

Deși Bacăul este condus de aproape un an de zile de “hoții” de la PSD, tânărul #rezist Postolache Gabriel are o ascensiune fulminantă. El se pricepe la toate. E şi actor, şi jucător de baschet, şi impresar, şi protestatar anti-PSD, şi mâna dreapta a primarului pesedist, şi prietenul singurului consilier local independent şi de toate. Centrează, dă cu capul şi marchează!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*