Home » Diverse » Curiozitati » Minciuna numită “Bacău – Capitala Tineretului din România”, festivitate de deschidere de peste 800 de milioane de lei!

Minciuna numită “Bacău – Capitala Tineretului din România”, festivitate de deschidere de peste 800 de milioane de lei!

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Bacău de astăzi, 28 aprilie 2017, a fost aprobată şi alocarea sumei de 81.175 RON (810.175.000 lei vechi) pentru deschiderea minciunii propagandistice “Bacău – Capitala Tineretului din România” în data de 7 mai 2017.

Aşa-zisul capul de afiș al festivității de deschidere îl constituie concertul ce va avea loc în Piața Tricolorului. Domnul Postolache Gabriel (Federația Tinerilor din Bacău) i-a furat jobul domnului Dan Leonte și îi invită pe tinerii băcăuani să-și coloreze generația cu trei trupe cool…pardon, aproape numai de el știute: CTC (onorariul trupei care cântă despre droguri – 10.200 lei), Feelings (4.500 lei) și Golan (11.135 lei).

Deși Bacăul este condus de aproape un an de zile de “hoții” de la PSD, tânărul #rezist Postolache Gabriel are o ascensiune fulminantă. El se pricepe la toate. E şi actor, şi jucător de baschet, şi impresar, şi protestatar anti-PSD, şi mâna dreapta a primarului pesedist, şi prietenul singurului consilier local independent şi de toate. Centrează, dă cu capul şi marchează!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*