Home » Diverse » Curiozitati » Marina Almășan l-a părăsit pe Victor Socaciu! Iată dublarea în limba română a “filmului”!

Marina Almășan l-a părăsit pe Victor Socaciu! Iată dublarea în limba română a “filmului”!

Victor Socaciu a divorțat de Marina Almășan, din cauza infidelității vedetei TV care are o aventură cu un miliardar din Timișoara, scrie Click!

Divorțul s-a pronunțat acum două săptămâni iar cei doi au pus astfel capăt unei căsnicii de 13 ani ce părea foarte durabilă. Câtărețul de folk a confirmat zvonul.

“Marina este un capitol închis pentru mine. Am divorţat de ea, de două săptămâni, la notariat. Nu mai locuim împreună”, a declarat Victor Socaciu.

Însă încă de la finalul anului trecut, Almășan a fost surprinsă de fotografi alături de Georgică Cornu, supranumit “regele asfaltului din Banat”. Potrivit sursei citate, cei doi se întâlneau în secret, iar vedeta TV încerca să se ascundă sub o perucă blondă. Întrebată despre divorţ, Almășan nu a comentat prea mult menționând că dorește ca acestă relație să fie tratată ”cu discreție.”

Între timp şi soţia miliardarului din Timişoara a depus cererea de divorţ la judecătoria Timişoara. Georgică Cornu are afaceri în domeniul infrastructurii şi al instalaţiei şi are o avere de 73 de milioane de euro.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*