Home » Diverse » Curiozitati » Mariana Moculescu, filmată în timp ce îi făcea sex oral noului ei iubit, Cătălin Silegeanu (VIDEO)

Mariana Moculescu, filmată în timp ce îi făcea sex oral noului ei iubit, Cătălin Silegeanu (VIDEO)

Mariana Moculescu oferă noi surprize publicului, cea mai nouă fiind o înregistrare video în care este filmată în timp ce îi făcea sex oral noului ei iubit, Cătălin Silegeanu, director general al SC Hidroplasto SRL din Botoşani şi acţionar unic al firmei.

Ca şi Mariana, omul de afaceri a fost protagonistul unor fapte controversate, întrucât a fost acuzat că a emis cecuri fără acoperire în urmă cu mai bine de trei ani, conform ziarului Atac.

Prezentul însă, îi aduce numai momente plăcute alături de Marian Moculescu, momente care sunt acum disponibile publicului larg.

Curios este şi faptul că fosta soţie a lui Horia Moculescu se declara dezamăgită de bărbaţi şi de ultima relaţie, anunţând că viitorul iubit va fi supus unui test de abstinenţă. Cert este că nu a precizat durata lui.

“Domnule, bărbaţii din ziua de astăzi sunt niste animale. Visează numai sex şi nimic altceva. Următorul bărbat din viaţa mea va trebui să treacă testul abstinenţei. Dacă reuşeşte să stea lângă mine două luni fără sex înseamnă că mă vrea cu adevărat pentru ceea ce sunt, nu doar pentru trupul meu şi clipe de placere”, spunea Mariana Moculescu.

Vezi AICI filmuleţul XXX.

18 comentarii

 1. Pai nu vad ceva nou in filmulet.Eu am facut cu ea mai multe tampenii decat ce vad aici.Pentru ceva banisori pot trimite o filmare clara cu Mariana Moculescu cand excita … unui amic,adica il masturba pe … contra cost.

 2. nu vad nimic rau in ceea ce face Mariana….ce atata rusine face ce vrea pana la urma…..

 3. Asta isi ia la … mereu si se … in … pe bani:))) sper sa nu se mire nimeni dar e o … ieftina :))) foarte ieftina:| ( mai radeti … )

 4. adevarat ca este o pramatie lipsita de orice scrupule dar este viata ei personala pana la urma si o traieste cum vrea.

 5. Pai i-a in morti ma-tii linku ala cu numele de la site ca nu vad nimica

 6. ias dao numai pe la bot si ias … in … toata … mea si putina frisca ias da la … si apoi as lingeo in … ca un profesionist ce sunt eu

 7. Ce zdranga mica are!! sau e bleaga saraca puta la ce oral-i face nu e de mirare ca inca e moarta :))))

 8. mas … cu ea pana nu iar mai trebui … si pana ar ragai a … si in … ias da … mea ca ei ii place mult … dulci si bune

 9. ai de … mea astia is doi morti ce … de sex oral e asta??? aia sta k … in gura 3 minute nu … cel mai naspa filmulet pe care l-am vaz…..

 10. Cel mai oribil oral… amatoare.

 11. asta e sex oral? Vrea saraca audienta. a intarziat cu 30 de ani n:))))

 12. Carpatina - Jurista

  vrea doua luni de abstinenta din partea lui? mai gandeste femeia asta logic??… pai, daca ea i-o face oral, inainte de doua luni, atunci ea este cea care il provoaca sa se lase de abstinenta!

 13. ma fratilor,treba voastra daca nu va place!mie imi place si cred ca as vre si eu o repriza;)

 14. Este cel mai scarbos film pe care l-am putut vedea vreodata in viata mea nu il recomand deloc la nimeni.

 15. CE-I MAI PLACE LA BABACIUNE GUSTUL….
  PAI UNDE VREI SA STEA CU EA ???…NU IN GURA NU AI VAZUT CA ERA MOARTA:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*