Home » Diverse » Curiozitati » LIVE: Asteroidul 2014 DX110 se apropie de Pământ

LIVE: Asteroidul 2014 DX110 se apropie de Pământ

Asteroidul 2014 DX110, care are un diametru de 30 de metri, va trece foarte aproape de Pământ, oferind un spectacol interesant pentru cei care vor dori să-l urmărească printr-un telescop.

Roca spaţială va ajunge la doar 350.000 de km distanţă de planeta noastră, la ora 21:07 GMT (23:07 ora României). Imaginile pot fi urmărite în direct pe site-ul Virtual Telescope Project and Slooh,începând cu ora 20:30 GMT (22:30 ora României).

Sursa: Daily Mail

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*