Home » Diverse » Curiozitati » Jennifer Aniston, sex in avion cu pilotul, copilotul si cu unul dintre stewarzi

Jennifer Aniston, sex in avion cu pilotul, copilotul si cu unul dintre stewarzi

Jennifer Aniston a fost invitată în emisiunea lui Ellen, unde a dezvăluit că a făcut sex într-un avion, în cabina pilotului, cu el, dar și cu copilotul și chiar și cu un steward sau o stewardesă.

Jennifer şi Ellen au fost participante ale unui joc în care trebuiau să folosească plăcuţele cu “Am făcut” şi “Nu am făcut” pentru a răspunde la anumite întrebări, multe dintre ele fiind destul de personale.

Chiar de la începutul jocului, „întrebările” formulate de Ellen au fost îndrăznețe: „Niciodată în viața mea nu m-am alăturat clubul celor care au făcut sex într-un avion în timpul zborului”. Jennifer a ridicat pancarta cu „Am făcut”. „Niciodată în viață nu am făcut sex în avion în cabina pilotului”, a spus Ellen, iar actrița a ridicat din nou pancarta cu „Am făcut” spre public. „Niciodată în viața mea nu am făcut… cu pilotul”, a mai spus gazda emisiunii, iar Jennifer a exclamat îngrijorată „Oh, Doamne!”, și a ridicat din nou aceeași pancarta. „Și cu copilotul”, a adăugat Ellen, „Și cu un steward/o stewardesă”, a mai spus ea, iar pancarta actriței a rămas permanent ridicată.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.