Home » Diverse » Curiozitati » Fetele norocoase: La Iaşi s-a deschis un „mall” al video-chat-ului

Fetele norocoase: La Iaşi s-a deschis un „mall” al video-chat-ului

La Iaşi s-a deschis un fel de „mall” al video-chat-ului, unde zeci de fete sunt cazate, dorm, mănâncă şi prestează sex virtual, scrie evz.ro. Numai în Iaşi circa 1.500 de studente fac acest lucru.

Cristina are 19 ani şi este studentă la Universitatea “Al.I. Cuza” din Iaşi. Din martie, duce un trai pentru care ar invidia-o mulţi dintre români: locuieşte într-un ansamblu imobiliar modern, beneficiind de toate facilităţile. În plus, are un job ce-i aduce lunar aproximativ 3.000 de lei.

Dar, toate acestea au un preţ. Cristina, studentă silitoare în amfiteatrele universităţii pe timp de zi, se transformă noaptea într-un simplu obiect sexual al clienţilor de pe site-urile de videochat. Mirajul banilor câştigaţi uşor au adus-o în această zonă promiscuă, a obsedaţilor şi frustraţilor care plătesc bani grei pentru sex virtual.

“Nu e prostituţie, dar nici moral nu e”, simplifică ea, naiv, fişa postului. Pentru Cristina, alternativele, susţine ea, ar fi fost puţine. “Poate aş fi reuşit să mă angajez ca secretară, cu 800 de lei salariu. Dar şi banii ar fi fost puţini şi ar fi trebuit să suport şi avansurile sexuale ale şefilor”.

Studenta lucrează în Iaşi la studioul “Fetele norocoase”, unul din cele mai mari videochat-uri din oraş. Deşi nu există o evidenţă clară, autorităţile estimează că numai în Iaşi funcţionează 40 de astfel de videochat-uri, la care lucrează aproximativ 1.500 de studente.

De câteva săptămâni, în Iaşi, Mihaela Aioanei, patroana studioului “Fetele norocoase” a demarat o campanie agresivă de publicitate în media locală pentru a-şi mări echipa de fete. Cu cât mai multe “operatoare”, cu atât mai bine pentru profitul firmei.

“E, probabil, una din cele mai profitabile afaceri pe timpul ăsta”, spune Mihaela Aioanei. Fără scrupule, Aioanei prezintă în nuanţe de roz beneficiile pe care le au angajatele sale, fără a vorbi despre compromisurile pe care trebuie să le facă fetele.

Şefa agenţiei are 30 de ani şi e absolventă de Filosofie. Afacerea a pus-o pe roate acum doi ani. Ştia cu ce se mănâncă. Acum cinci ani, ea însăşi a lucrat la un videochat. “După doi ani, cu banii strânşi acolo, am deschis afacerea asta. Mai întâi într-un apartament închiriat, apoi aici, în acest ansamblu imobiliar”.

Site-urile pe care apar fetele nu pot fi accesate din România şi, la cerere, sunt blocate şi în alte ţări din Europa acolo unde “operatoarele” pot avea rude ce le-ar putea identifica.

Activitatea de videochat nu este clar reglementată în România. “Activităţi de telecomunicaţii prin reţele de cablu” este obiectul de activitate al studioului “Fete norocoase”, iar fetele sunt încadrate ca “operator calculator”. “Angajatele au cărţi de muncă sau PFA-uri, iar firma mea plăteşte dările la stat. Totul este legal”, afirmă patroana Mihaela Aioanei.

Poliţia şi inspectorii de muncă supraveghează aceste activităţi, mai ales că au fost cazuri în care aceste studiouri de videochat serveau ca paravan pentru prostituţia adevărată. “Atât timp cât activitatea acestei societăţi comerciale respectă legislaţia muncii şi nu sunt folosiţi minori, din punctul nostru de vedere nu ar fi nicio problemă“, afirmă Lucian Mursa, şeful Poliţiei municipiului Iaşi.

Pentru un minut de discuţie sau de sex virtual, clienţii plătesc între 2 dolari şi 4 dolari (pentru site-urile din SUA) sau între 2 şi 4 euro (site-urile din Europa). Jumătate din bani intră în conturile firmei de videochat, iar cealaltă jumătate sunt veniturile fetelor, cele care prestează efectiv.

Pentru cele care lucrează 6 sau 8 ore pe zi şi care au căpătat şi experienţă şi au clienţi fideli, încasările lunare medii sunt între 3.000 şi 4.000 de lei. Dar, sunt şi fetele care ajung la 2.000 euro lunar, partea lor.

“Cei tineri intră în camera privată şi ne cer scurt: jos textila. Ne convin cei mai în vârstă, că îi ţinem mai mult de vorbă, îi prostim şi ne intră mai mulţi bani în cont”,
Cristina, operator videochat .

2 comentarii

  1. serios??? hai ma lasi?? unde ai sala de mese? unde-s cele 3 camere pt fete? fara sa plateasca chirie??? MINTI cu nerusinare MIHAELA (ALEXANDRA) tu si cu cainele tau STEFAN sunteti niste javre… mincinosilor… voi nu stiti decat sa profitati de fete promitindu-le bani… si-apoi va faceti ca ploua…. ce sa mai zic ca tre sa plateasca fetele de acolo si apa daca se logheaza la camera cu dus :)))) ahaha… da aeru cand se plateste? tu mihaela esti conducatoarea???? in studioul ala de rahat? care arata ca dracu? mai lasa-ma… yes darling…sunt una din ex-fetele norocoase.
    nu mai zic de cate minciuni spuneti fetelor, ca nu le vad membrii romani, cand de fapt le vad, ca le dati bani pt nuj c. voi furati cu nesimtire. iar de inteligentul de stefan ce sa zic? tzaran, nesimtit, mincinos, manipulator, prost, (el cu facultatea lui.. ma lasi??) nici macar nu stie sa scrie corect. si pe deasupra cauta mereu motive sa pipaie fetele… scarbos

  2. cristina nu mai zi la ce faculate esti ca ne faci de rusine sfinto….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*