Home » Diverse » Curiozitati » Distanţa între sâni, criteriu la Miss în China

Distanţa între sâni, criteriu la Miss în China

90-60-90 nu înseamnă nimic pentru chinezi în materie de frumuseţe. Altele sunt criteriile de selecţie pentru un concurs de Miss. Spre exemplu, distanţa dintre sâni. Oricât ar părea de amuzant, organizatorii unei astfel de competiţii le-au cerut candidatelor să furnizeze această măsură, iar pe baza ei au fost acceptate ori respinse.
distanta_saniChina a devenit în ultimii ani o fabrică de frumuseţe. Mii de tinere visează să ajungă pe podium, loc ce le deschide calea către faimă şi Occident. Criteriile pentru admiterea la astfel de evenimente au devenit tot mai stricte şi au culminat recent cu un concurs de Miss pentru studente. Organizatorii au specificat pe siteul unde se făceau înscrierile că sunt excluse din start candidatele care au sânii prea apropiaţi.

Un alt criteriu eliminatoriu este distanţa dintre ochi, care nu trebuie să fie nici mai mare, nici mai mică de 46% din distanţa dintre ochi şi ureche. Întrebaţi de unde au scornit aceste standarde, organizatorii spun că s-au documentat pe internet despre vechile tradiţii chinezeşti ale frumuseţii. Oricât de bine intenţionaţi ar fi fost, criteriile lor au fost catalogate drept umilitoare şi au stârnit multe polemici pe reţelele de socializare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*