Home » Diverse » Curiozitati » Chiar nu e bine sa te casatoresti in Sambata Mortilor: Teo Trandafir s-a despartit de sotul ei!

Chiar nu e bine sa te casatoresti in Sambata Mortilor: Teo Trandafir s-a despartit de sotul ei!

Teo Trandafir şi Iosef Constantin s-au despărţit, recent, potrivit unui apropiat de-al soţului vedetei, şi cel mai probabil urmează un divorţ. Radu Banciu comenta încă din weekendul nunţii că nu e bine ce a făcut Teo.

Teo Trandafir s-a căsătorit cu iubitul ei pe care l-a întâlnit pe Facebook chiar pe 2 iunie, de Sâmbăta Morţilor, când, potrivit religiei ortodoxe, e interzis să se facă nunţi, iar pentru ca o astfel de ceremonie să aibă loc e nevoie de aprobări speciale.

Astfel, Radu Banciu comentat imediat după nunta lui Teo că aceasta a făcut un mare păcat şi urmează să i se întâmple ceva rău. Ei bine, se pare că nici la şase luni după căsătorie, Teo şi Iosef Constantin s-au despărţit, el s-a mutat de acasă şi sunt în pragul divorţului.

“Dacă tot s-a măritat în sâmbăta morţilor ce credeţi că i se poate întâmpla lui Teo, şi când?”, se întreba Radu Banciu în emisiunea sa de la B1 TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*