Home » Diverse » Curiozitati » Chiar nu e bine sa te casatoresti in Sambata Mortilor: Teo Trandafir s-a despartit de sotul ei!

Chiar nu e bine sa te casatoresti in Sambata Mortilor: Teo Trandafir s-a despartit de sotul ei!

Teo Trandafir şi Iosef Constantin s-au despărţit, recent, potrivit unui apropiat de-al soţului vedetei, şi cel mai probabil urmează un divorţ. Radu Banciu comenta încă din weekendul nunţii că nu e bine ce a făcut Teo.

Teo Trandafir s-a căsătorit cu iubitul ei pe care l-a întâlnit pe Facebook chiar pe 2 iunie, de Sâmbăta Morţilor, când, potrivit religiei ortodoxe, e interzis să se facă nunţi, iar pentru ca o astfel de ceremonie să aibă loc e nevoie de aprobări speciale.

Astfel, Radu Banciu comentat imediat după nunta lui Teo că aceasta a făcut un mare păcat şi urmează să i se întâmple ceva rău. Ei bine, se pare că nici la şase luni după căsătorie, Teo şi Iosef Constantin s-au despărţit, el s-a mutat de acasă şi sunt în pragul divorţului.

“Dacă tot s-a măritat în sâmbăta morţilor ce credeţi că i se poate întâmpla lui Teo, şi când?”, se întreba Radu Banciu în emisiunea sa de la B1 TV.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*