Home » Diverse » Curiozitati » Ce spun cercetatorii: grasutii sunt mai buni la pat decat slabanogii!

Ce spun cercetatorii: grasutii sunt mai buni la pat decat slabanogii!

Cercetatorii turci (mai grasuti sau mai slabuti?) au facut o mare descoperire: barbatii grasuti sunt amanti exceptionali. Pe langa faptul ca sexul cu barbatii plinuti dureaza mai mult, se pare ca acestia sunt si ceva mai dibaci in aplicarea tehnicilor de satisfacere sexuala.

Oamenii de stiinta turci au ajuns la concluzia ca o partida de sex cu un barbat mai grasut dureaza circa 7.3 minute, in vreme ce media pentru barbatii mai svelti este de doar doua minute. Mai mult, grasutii se pare ca sunt si mult mai atenti la dorintele partenerelor lor.

Cercetatorii au descoperit ca barbatii mai grasi au mult mai putine probleme cu ejacularea prematura, ceea ce ii face din start mai buni amanti.

Se pare ca secretul lor sta in tesutul adipos care este distribuit inegal pe abdomen, lucru care ii ajuta sa iti mentina un anumit echilibru hormonal. In ciuda acestor rezultate, femeile raman in continuare atrase de barbatii svelti.

In ceea ce priveste insa greutatea femeilor, se pare ca aceasta le afecteaza foarte mult viata sexuala.
Daca inainte scuza principala pentru a nu face sex era „Nu acum, sunt obosita!”, acum s-ar putea trece la  „Nu acum, sunt grasa!”.

In urma unui sondaj, s-a descoperit ca trei din patru femei sunt stanjenite de greutatea lor si nu fac sex cu partenerii lor pentru ca „au grasime pe abdomen”, „aripioare” sau „celulita”.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.