Home » Diverse » Curiozitati » Ce cauta Justin Bieber: O prietena cu buze sarutabile!

Ce cauta Justin Bieber: O prietena cu buze sarutabile!

Justin Bieber a făcut portretul viitoarei lui iubite: “Am nevoie de o fată care este amuzantă, care mă face să râd, care este frumoasă atât la exterior, cât şi la interior. O persoană inteligentă, care poate face conversaţie şi are buze sărutabile.”

După ce s-a despărţit de iubita lui, Selena Gomez, cântăreţul Justin Bieber a tot încercat să-şi găsească o parteneră, însă tentativele lui au dat greş.

Sfaturi pentru buze “sarutabile”
– Hidrateaza, hidrateaza, hidrateaza! In primul rand, bea multa apa. In felul asta, iti vei hidrata intregul organism. Daca locuiesti intr-un climat foarte uscat, investeste intr-un aparat de interior ce pastreaza umiditatea ideala.
– Fereste-te de caldura. Nu face bai sau dusuri foarte fierbinti pentru a nu risca sa-ti “prajesti” pielea. Folseste balsamuri de buze pe baza de ceara cu un factor de protectie de minim 15 pe timpul verii. Si in timpul iernii buzele trebuie protejate, mai ales daca vrei sa te joci in zapada unde lumina reflectata este chiar mai intensa.
– Nu fuma. Fumatul provoaca afectiuni intregii regiuni bucale, incluzand buzele. Pielea se usuca iar celulele sanatoase sunt ucise, provocand astfel decolorarea buzelor.
– Protejeaza-le mereu. Este foarte important sa faci diferenta intre produsele de ingrijire a buzelor. Cele care contin ceara le vor proteja dar nu vor repara probleme existente. Cele care sunt pe baza de petrol sau vasilina hranesc si corecteaza uscaciunea sau craparea, dar nu protejeaza la fel de bine ca cele pe baza de ceara. Daca probleme tale sunt vizibile, incearca sa le tratezi dupa care nu uita sa te protejezi mereu.

Daca faci un mic efort pentru a-ti proteja si ingriji buzele, te vei putea bucura de ele mereu. Trebuie sa retii ca balsamurile de buze nu sunt lotiuni magice si nu pot inlocui apa de care are organismul tau nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*