Home » Diverse » Curiozitati » Cântăreaţa de muzică populară Ioana Maria Ardelean conduce Direcţia Anticorupţie din Ministerul Dezvoltării!

Cântăreaţa de muzică populară Ioana Maria Ardelean conduce Direcţia Anticorupţie din Ministerul Dezvoltării!

“Activitatea de combatere a corupţiei din Ministerul Dezvoltării Regionale este coordonată de o cântăreaţă de muzică populară. Este vorba de Ioana Maria Ardelean, care, la numai 29 de ani, a trecut de la portul popular direct în fruntea direcţiei Anticorupţie din ministerul condus de Liviu Dragnea”, titrează site-ul Realitatea.net.

Până de curând, Ioana Maria Ardelean era considerată una dintre cântăreţele de succes din noul val al muzicii populare. Asta până când Liviu Dragnea a numit-o şefa Direcţiei Anticorupţie din Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. Din această postură, ea ar trebui să vegheze la desfăşurarea în condiţii corecte a proiectelor pe fonduri europene pe care ministerul le derulează.

Interpreta în vârstă de 29 de ani a absolvit Facultatea de Comunicare şi relaţii Publice din cadrul SNSPA şi nu avea, până la angajarea în ministerul Dezvoltării, niciun fel de experienţă în funcţiile publice. Potrivit pesurse.ro, Ardelean ar fi fost angajată de Liviu Dragnea în minster la solicitarea lui Emil Radu Moldovan, preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.