Home » Diverse » Curiozitati » Bărbaţi, uitaţi-vă la mâna dreaptă!

Bărbaţi, uitaţi-vă la mâna dreaptă!

Bărbaţi, uitaţi-vă la mâna dreaptă! Cumva degetul dumneavoastră arătător şi inelarul au cam aceeaşi lungime? Felicitări, sunteţi printre cei norocoşi, care au penisul mai lung decât media celorlalţi, spun cercetătorii asiatici, care au terminat recent un studiu. Că o fi așa sau nu, rămâne de… măsurat pe cont propriu, dar dacă tot suntem la acest capitol, uitați câteva vedete de peste Ocean care se zvonește că au penisul mic.

Studiul, publicat de ziariştii de la Live Science, relevă faptul că un bărbat cu degete lungi şi cu o diferenţă cât mai mică între inelar şi arătător este posesorul unui penis mare.

Cercetătorii de la Asian Journal of Andrology au ajuns la această concluzie după ce au testat 144 de voluntari, specialiştii explicând că legătura între degete şi lungimea organului sexual masculin este dată de numărul hormonilor din corp, testosteronul fiind cel care stă la baza creşterii arătătorului şi a penisului.

De-a lungul timpului, fără a fi supuși vreunui studiu ci pur și simplu pârâți de foste iubite, s-a realizat și un clasament al actorilor cu penisul mic. Ciudat sau nu, printre cei mai puțin dotați se regăsesc unii dintre cei mai doriți indivizi de la Hollywood.

Astfel, Brad Pitt o avea el o soție de nota 10, pe Angelina Jolie, și o fi fost însurat anterior cu Jennifer Aniston, dar fosta lui iubită, Juliette Lewis, a șoptit în cercurile mondene că simpaticul actor nu e grozav în pat pentru că are organul sexual prea mic.

Dacă Eminem pare foarte înfipt, poate e tocmai pentru a suplini un penis prea mic. Sau așa spune fosta lui nevastă, Kim Mathers.

Lista continuă cu Ashton Kutcher care o face fericită pe Demi Moore, doar dacă aceasta se mulțumește cu… puțin. ”Așa cum pe el nu îl interesează vârsta, pe ea clar nu o interesează mărimea”, ar fi declarat în direct la un show tv, Brittany Murphy.

În același clasament intră și Enrique Iglesias, care potrivit revistei Body Philosophy nu se poate mândri cu bărbăția lui.

Ei au penisul mare

Dacă unii se plâng, alții pot să iasă în față și să se laude. Despre David Beckham se spune că are penisul foarte mare, lucru ce se poate observa și din reclamele la lenjerie intimă în care boxerii lui sunt foarte… proeminenți.

Ava Gardner spunea despre soțul ei, Frank Sinatra, că o fi el subțirel și că are numai vreo 50 de kilograme, dar 45 cântărește numai penisul său.

După ce a jucat într-un film alături de Daniel Craig, Judi Dench a spus că l-a observat, din greșeală gol și mai bine nu se uita pentru că a rămas șocată. ”Nu e doar mare, ci are un adevărat monstru acolo!”, ar fi zis actrița, potrivit presei americane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*