Home » Diverse » Curiozitati » Andra s-a născut la 23 August 1986 – La multi ani!

Andra s-a născut la 23 August 1986 – La multi ani!

Cântăreaţa Andra are două motive importante pentru care să sărbătorească astăzi. Este ziua ei de naştere şi a împlinit doi ani de când s-a căsătorit cu moderatorul de la Pro tv, Cătălin Măruţă.

Andra s-a născut la 23 August 1986, în Câmpia Turzii, a urmat cursurile Liceul Economic “A.D. Xenopol” şi a fost studentă la Facultatea de Psihologie Muzicală din cadrul Universităţii Spiru Haret.

Ea şi-a început cariera muzicală de la vârsta de 7 ani, aceasta a avut prima sa interpretare la concursul muzical “Tip Top Minitop” în calitate de invitată, interpretând piesa lui “Whitney Houston I Will Always Love You”.

Pe lângă muzica pop, aceasta cânta alternativ şi muzică populară, drept pentru care a mers la un concurs intitulat “Pe fir de baladă” la vârsta de 9 ani, ce avea loc la Târgu Jiu. La vârsta de 11 ani, aceasta a participat la alt concurs intitulat Festivalul Concurs de Interpretare Folclorică Toamna Arişeană unde a câştigat primul loc.

Vedeta a fost ajutată de Costi Ioniţă să se lanseze, în 2001, şi a devenit celebră după ce a lansat hit-ul “În noapte mă trezesc”, melodie ce a intrat pe primul ei album “Andra”. De-a lungul anilor Andra a lansat mai multe albume şi a început să cocheteze şi cu televiziunea. Ea a prezentat emisiunea muzicală “O-la-la” de la Pro tv (2008), şi apoi “Singuri cu vedeta” la Antena 1 (2010).

În anul 2008, ep data de 10 august rezentatorul emisiunii “Happy Hour”, Cătălin Măruţă şi Andra au spus “da” în faţa ofiţerului stării civile şi au devenit soţ şi soţie. Nunta însă a avut loc pe data de 23 august, în acelaşi an, la Târgu Jiu, oraşul natal al lui Măruţă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*