Home » Diverse » Curiozitati » A murit Til, iepurasul fara urechi. Vinovatul – un cameraman neatent

A murit Til, iepurasul fara urechi. Vinovatul – un cameraman neatent

Un iepuras mai deosebit urma sa devina vedeta unei gradini zoologice din estul Germaniei. Micutul Til avea numai 3 saptamani si se nascuse fara urechi, fapt care il facea si mai dragalas decat fratiorii sai.

Iepurasul fara urechi trebuia sa fie prezentat publicului si presei astazi, in cadrul unui eveniment organizat special cu aceasta ocazie.

Iepurii asemeni lui Til sunt rar intalniti si se bucura de mult succes in randul vizitatorilor. Micutul uram sa fie vedeta acestei gradini zoologice, asa cum ursuletul polar Knut a devenit o adevarata vedeta la Berlin.

Din pacate insa, un ghinion incredibil a dat peste cap planurile ingrijitorilor. In timp ce o echipa de jurnalisti ii filma pe Til si pe fratiorii sai zburdand prin iarba, un cameraman neatent a facut un pas in spate si l-a calcat pe iepuras. Micutul a murit pe loc, strivit.

Directorul grădinii zoo a declarat că Til nu a suferit: “A fost lovit din plin. Toată lumea de aici este extrem de afectată. Cameramanul este distrus”.

Ziarul “Spiegel” a scris că iepurele fără urechi a fost “o victimă a presei”. Corpul lui Til va fi îngheţat, până când reprezentanţii grădinii zoo vor decide dacă-l împăiază sau nu.

Un comentariu

  1. saracul iepuras:((:((:((

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.