Home » Diverse » Curiozitati » 7 batrani au murit in timpul unei ORGII SEXUALE!

7 batrani au murit in timpul unei ORGII SEXUALE!

În timpul unei orgii uriașe în orașul belgian Charleroi, la care au participat 200 de persoane de vârsta a treia, cinci bătrâni au murit în urma stopului cardiac, iar alți doi bătrâni și-au pierdut viața din cauza edemului pulmonar.

Petrecerea, numită ”50 shades of Karolos”, a adunat laolaltă peste 200 de bătrâni și a primit, astfel, titlul de cea mai mare orgie a anului în Belgia și cea mai mare orgie cu persoane în vârstă din Europa, conform nationalinformer.com.

În timpul orgiei, mai multe persoane au început să se simtă rău, iar doi medici aflați la fața locului au chemat ambulanțele. Deoarece orgia a avut loc la etajul patru al unei clădiri, persoanele care au avut nevoie de ajutor medical nu au putut fi tratate în timp util. Deși toti cei care au avut nevoie de medici au fost transportați la spital, șapte dintre ei și-au pierdut viața.

Știrea a fost publicată inițial pe site-ul nordpresse.be, un site de satiră cu informații false 🙂 . Articolul a fost preluat de presa din intreaga lume și a fost distribuit de milioane de ori pe site-urile de socializare.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.