Home » Diverse » Crima in Italia: Un roman a omorat doua femei, dupa care s-a aruncat in fata metroului

Crima in Italia: Un roman a omorat doua femei, dupa care s-a aruncat in fata metroului

Un imigrant român care se mutase in Sicilia de puţin timp şi-a omorât soţia şi pe o prietena a acesteia, miercuri seară, după care s-a sinucis aruncându-se în faţa metroului, în oraşul Palermo.

Românul Gabriel D., în vârstă de 35 de ani, s-a sinucis aruncându-se în faţa metroului, într-o staţie din Palermo.

În încercarea de a-i anunţa familia, anchetatorii au descoperit că soţia acestuia, tot româncă, zăcea moartă într-un apartament din centrul oraşului Palermo. Femeia a fost identificată drept Mihaela G., în vârstă de 34 de ani, şi s-a stabilit că fusese ucisă cu lovituri aplicate cu o toporişcă în zona craniului. În acelaşi apartament era şi cadavrul unei poloneze care fusese sufocată cu o pungă de plastic.

Conform informaţiilor preliminare citate de agenţia ANSA, anchetatorii au stabilit că cele două femei au fost ucise de românul Gabriel D., care apoi s-a sinucis.

Gabriel D. se mutase de curând în Italia şi deocamdată nu locuia împreună cu soţia. Aceasta locuia de câţiva ani cu prietena poloneză, amândouă lucrând ca menajere.

Potrivit unor persoane care îl cunoşteau pe român, acesta era foarte gelos şi se certa frecvent cu soţia. Anchetatorii încearcă să stabilească mobilul crimelor.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.