Home » Diverse » Coldea şi Kovesi au o relație amoroasă. Vezi cine spune asta

Coldea şi Kovesi au o relație amoroasă. Vezi cine spune asta

Florian Coldea şi Codruţa Kovesi ar fi avut o relaţie amoroasă, care intră în conflict cu funcţiile deţinute de cei doi în statul român, susţine jurnalistul Radu Moraru.

Moraru a afirmat, în emisiunea Naşul de aseară de pe postul de televiziune Naşul TV, că, discutând cu oameni din magistratură şi servicii, aceştia i-au dat de înţeles că presupusa relaţie amoroasă dintre Florian Coldea, şeful SRI şi Codruţa Kovesi, şeful DNA, este bine cunoscută, chiar dacă nimeni nu vorbeşte oficial despre aceasta.

”In investigatiile mele fulger am aflat ca Seful Operativ al SRI a avut o mare poveste de iubire cu Procurorul General al Romaniei, Laura Codruta Kovesi! O poveste de mare amor, cu lacrimi si cu despartiri. Coldea a vrut chiar sa divorteze de sotia lui, un eminent absolvent SRI, astazi fiind psihologul institutiei. Coldea a fost avertizat ca daca divorteaza isi pericliteaza cariera de general instelat si se pare ca asta e motivul pentru care „Lulutza” l-a parasit, ca el nu a divortat! Coldea a plins mult dupa Codruta dar i-a trecut si, din razbunare, a pus tehnica de urmarire pe ea pina a prins-o in traficul de influenta in afacerea Carabulea! Intrebati-i pe Daniel Morar si pe Traian Basescu. Carabulea era bun prieten cu Procurorul Lascu, tatal Codrutei Kovesi, cazut si el pe interceptari. Lulutza nu a putut sa-si vada tatal in puscarie si de atunci sta drepti in fata lui Coldea! Pe care nu il mai iubeste, ba chiar il detesta, dar nu are de ales!”, susține Radu Moraru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*