Home » Diverse » Campania „Viză pentru SUA”: Cum se obţin vizele temporare pentru Statelor Unite ale Americii

Campania „Viză pentru SUA”: Cum se obţin vizele temporare pentru Statelor Unite ale Americii

Ministerul Afacerilor Externe şi Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucureşti anunţă într-un comunicat de presă că au dezvoltat, în perioada aprilie – mai 2010, campania de informare „Viză pentru SUA”, pentru informarea cetăţenilor români cu privire la procedurile de solicitare a vizelor temporare pentru SUA.

Prima etapă a campaniei s-a derulat, în special, în mediul virtual, printr-un banner online pe pagina de internet a Ministerului de Externe, secţiunea „Viză pentru SUA”, care detaliază procedurile de solicitare a vizelor şi condiţiile care trebuie îndeplinite, în special dovedirea legăturilor puternice cu ţara de origine.

Un obiectiv pe termen lung al campanei este reducerea ratei de respingere a celor care solicită vize temporare americane şi accederea României în programul „Visa Waiver”, care va permite cetăţenilor români să călătorească în SUA fără a mai fi nevoie să solicite o viză, în prealabil.

MAE, în parteneriat cu Ambasada SUA la Bucureşti, mai anunţă că intenţionează să reia campania în cursul acestui an (lunile septembrie – noiembrie), elementul de noutate fiind reprezentat de adăugarea în campanie a afişajului stradal.

Vezi AICI mai multe detalii despre campania „Viză pentru SUA” 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*