Home » Diverse » Bacău: Geanina Terceanu, judecătoarea lui Borcea, rănită grav într-un accident rutier

Bacău: Geanina Terceanu, judecătoarea lui Borcea, rănită grav într-un accident rutier

Fosta judecătoare Geanina Terceanu, despre care s-a spus că a fost iubita lui Cristi Borcea, a suferit un grav accident rutier. Mergea la Suceava, la niște prieteni de 1 mai, când un șofer i-a tăiat calea și a avut un impact frontal.

Accidentul a avut loc sâmbătă, în localitatea Dumbrava din judeţul Bacău, în timp ce judecătoarea şi viitorul ei soţ se îndreptau către Suceava, unde intenţionau să îşi petreacă minivacanţa de 1 mai, potrivit avocatului George Moloman.

Autoturismul în care se aflau aceştia a fost lovit frontal de o altă maşină care a încercat să întoarcă pe linia continuă, judecătoarea şi logodnicul ei fiind inconştienţi o perioadă de timp, precizează sursa citată.

“A trebuit să se intervină intern din cauza hemoragiei şi i s-au tăiat 30 de centimetri din intestinul subţire. Va rămâne internată o bucată bună de timp, în condiţiile în care nu a fost o operaţie uşoară şi această ruptură de stern este destul de delicată, pentru că sunt oase care nu pot fi puse în ghips”, a declarat George Moloman pentru MEDIAFAX.

Geanina Terceanu a devenit „cunoscută” după ce procurorii DNA au spus că ar fi primit 200.000 de euro de la cei implicați în Dosarul Transferurilor. Judecătoarea şi-a recunoscut faptele de care este acuzată şi a dat şi detalii picante în cadrul anchetei. A spus că Borcea i-a dat 10 mii de euro doar pentru că o plăcea.

Ea a fost condamnată de Curtea de Apel la cinci ani și șase luni de închisoare pentru luare de mită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*