Home » Diverse » Bacău: Geanina Terceanu, judecătoarea lui Borcea, rănită grav într-un accident rutier

Bacău: Geanina Terceanu, judecătoarea lui Borcea, rănită grav într-un accident rutier

Fosta judecătoare Geanina Terceanu, despre care s-a spus că a fost iubita lui Cristi Borcea, a suferit un grav accident rutier. Mergea la Suceava, la niște prieteni de 1 mai, când un șofer i-a tăiat calea și a avut un impact frontal.

Accidentul a avut loc sâmbătă, în localitatea Dumbrava din judeţul Bacău, în timp ce judecătoarea şi viitorul ei soţ se îndreptau către Suceava, unde intenţionau să îşi petreacă minivacanţa de 1 mai, potrivit avocatului George Moloman.

Autoturismul în care se aflau aceştia a fost lovit frontal de o altă maşină care a încercat să întoarcă pe linia continuă, judecătoarea şi logodnicul ei fiind inconştienţi o perioadă de timp, precizează sursa citată.

“A trebuit să se intervină intern din cauza hemoragiei şi i s-au tăiat 30 de centimetri din intestinul subţire. Va rămâne internată o bucată bună de timp, în condiţiile în care nu a fost o operaţie uşoară şi această ruptură de stern este destul de delicată, pentru că sunt oase care nu pot fi puse în ghips”, a declarat George Moloman pentru MEDIAFAX.

Geanina Terceanu a devenit „cunoscută” după ce procurorii DNA au spus că ar fi primit 200.000 de euro de la cei implicați în Dosarul Transferurilor. Judecătoarea şi-a recunoscut faptele de care este acuzată şi a dat şi detalii picante în cadrul anchetei. A spus că Borcea i-a dat 10 mii de euro doar pentru că o plăcea.

Ea a fost condamnată de Curtea de Apel la cinci ani și șase luni de închisoare pentru luare de mită.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.