Home » Diverse » Avionul rusesc Su-35, calitati incredibile la show-ului aviatic de la Paris

Avionul rusesc Su-35, calitati incredibile la show-ului aviatic de la Paris

Avionul rusesc Su-35 a demonstrat calităţile incredibile pe care le are în cadrul celei de-a 50-a ediţii a show-ului aviatic de la Paris.
În timpul demonstraţiei, pilotul avionului din aşa-numita generaţie 4++ a prezentat, cu o viteză redusă, câteva manevre imposibil de realizat pentru orice alt avion din ce-a de-a patra generaţie.

Su-35 poate detecta un avion silenţios, precum F-35, de la o distanţă de 90 de km. În momentul în care ar fi angajat în luptă directă, Su-35 ar deţine un mare avantaj: pilotul poate poziţiona avionul, cu uşurinţă, în orice direcţie, pentru a putea lua în vizor şi doborî inamicul, conform publicaţiei Business Insider.

Cu toate acestea, zilele supremaţiei avioanelor Su-35 par să fie numărate. Un pilot de teste de la Lockheed, Bill Flynn, responsabil cu activităţile de expansiune a anvelopei de zbor, a declarat, recent, că toate cele trei variante de avioane proiectate şi fabricate în cadrul programului Joint Strike Fighter (F-35A Lightning II, F-35B şi F-35C), vor avea performanţe cinematice superioare celor deţinute de toate avioanele din cea de-a patra generaţie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*