Connect with us

Auto

Volkswagen Golf R Touch, prezentat in cadrul CES 2015

Published

on

Volkswagen a dezvăluit conceptul Golf R Touch pentru a demonstra că vrea să renunțe la butoanele clasice în favoarea a trei ecrane digitale mari, capabile să citească până și gesturile celui de la volan, scrie automarket.ro.

Volkswagen nu putea lipsi de la CES 2015, cel mai mare târg de tehnologie desfășurat săptămâna aceasta în Las Vegas. Constructorul din Wolfsburg a dezvăluit conceptul Golf R Touch, ca o ipoteză a viitoarelor planșe de bord Volkswagen.

Surpriza germanilor încearcă să anticipeze o modificare decisivă în interiorul viitoarelor modele, care vor renunța la conservatorismul actual al funcțiilor în favoarea unor experiențe senzoriale apropiate de cele ale tabletelor sau telefoanelor inteligente.

Pentru a expune noile tehnologii, germanii au folosit un Golf R de 300 de cai putere, în interiorul căruia au definit trei zone noi de interacțiune, bazate pe gesturi și funcții tactile. Volkswagen susține că astfel clienții vor avea o experiență mult mai sigură și mai intuitivă și vor putea personaliza mai ușor culorile și grafica sistemului multimedia.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Auto

Volvo XC40, aleasă Mașina Anului 2018 în Europa

Published

on

Salonul auto de la Geneva şi-a anunţat maşina preferată. Evenimentul a desemnat SUV-ul Volvo XC40 drept maşina anului, în defavoarea altor şase finaliste.

Volvo XC40 se distinge de rivalele din aceeaşi clasă prin designul interior de inspiraţie scandinavă, dar are şi o mulţime de dotări. Titlul este acordat din 1964 de un juriu format din 60 de jurnalişti auto din 23 de ţări europene, iar Volvo îl câştigă pentru prima oară.

Am primit voturi din toate ţările şi cred că asta arată că această maşină va fi cu adevărat un succes. Şi, din multe puncte de vedere, reprezintă viitorul Volvo”, a precizat Hakan Samuelsson, preşedinte Volvo.

Volvo XC40 a primit în total 325 de puncte în urma votului reprezentanților media, în timp ce pe locul secund s-a clasat Seat Ibiza, care a adunat 242 de puncte. Ultimul loc pe podium a fost ocupat de BMW Seria 5 (226 de puncte).

Volvo XC40 este prima maşină aparţinând unei mărci premium care obţine acest titlul în ultimii 40 de ani. Şi e doar al doilea SUV care îl obţine, după Peugeot 3008, care şi l-a adjudecat anul trecut.

Volvo XC40 pleacă de la 40.900 de euro cu TVA inclus, preț valabil pentru motorul diesel de 190 CP în echiparea medie Momentum.

 

Continue Reading

Auto

Acesta este noul Logan MCV Stepway

Published

on

Dacia urmează să scoată pe piața auto un nou model Logan: Logan MCV Stepway. Acesta va fi expus la salonul auto de la Geneva, alături de o nouă serie limitată disponibilă doar pe modelul Duster și pe întreaga gamă Stepway.

Până acum, Dacia ne-a obișnuit cu varianta Stepway doar pe modelele Sandero, Lodgy și Dokker, dar curând, șoferii pasionați de această gamă, o vor putea experimenta și pe noul model Logan MCV, precizează Adevărul.ro.

Acesta oferă un spațiu interior generos, cu un volum de încărcare a bagajelor de 573 de litri. Designul interior și exterior este la rândul lui unul atrăgător și modern. Mașina are un aspect robust, garda la sol a fost înălțată cu 50 mm, având protecții și ornamente exterioare specifice Stepway. Interiorul este și el conceput după designul caracteristic acestei game.

De asemenea, la Geneva va fi prezentată și o serie nouă limitată, disponibilă pe toate modelele Stepway )Sandero, Dokker, Lodgy și acum, Logan MCV), dar și pe Duster.

Continue Reading

Auto

Retro Parada Toamnei 2015, la Bacau. Foto & Video

Published

on

„Retro Parada Toamnei”, eveniment dedicat vehiculelor istorice, al cărui organizator principal este Retromobil Club România, s-a desfăşurat anul acesta și la Bacau.

Întâlnirea colecţionarilor şi pasionaţilor de vehicule istorice a avut loc în parcarea de la Arena Mall, cu începere de la ora 10.

[box type=”shadow” align=”aligncenter” ]


[divider]

[/box]

Continue Reading

BACAU

SPORT

Facebook

diverse

diverse