Home » Diverse » Auto » Volkswagen Golf R Touch, prezentat in cadrul CES 2015

Volkswagen Golf R Touch, prezentat in cadrul CES 2015

Volkswagen a dezvăluit conceptul Golf R Touch pentru a demonstra că vrea să renunțe la butoanele clasice în favoarea a trei ecrane digitale mari, capabile să citească până și gesturile celui de la volan, scrie automarket.ro.

Volkswagen nu putea lipsi de la CES 2015, cel mai mare târg de tehnologie desfășurat săptămâna aceasta în Las Vegas. Constructorul din Wolfsburg a dezvăluit conceptul Golf R Touch, ca o ipoteză a viitoarelor planșe de bord Volkswagen.

Surpriza germanilor încearcă să anticipeze o modificare decisivă în interiorul viitoarelor modele, care vor renunța la conservatorismul actual al funcțiilor în favoarea unor experiențe senzoriale apropiate de cele ale tabletelor sau telefoanelor inteligente.

Pentru a expune noile tehnologii, germanii au folosit un Golf R de 300 de cai putere, în interiorul căruia au definit trei zone noi de interacțiune, bazate pe gesturi și funcții tactile. Volkswagen susține că astfel clienții vor avea o experiență mult mai sigură și mai intuitivă și vor putea personaliza mai ușor culorile și grafica sistemului multimedia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*