Home » Diverse » Auto » Prima reclamă cu BMW 1M Coupe

Prima reclamă cu BMW 1M Coupe

BMW UK a lansat prima reclamă în care apare puternicul model seria 1 M Coupe. Aceasta apare imediat după testele de presă ce au avut loc în Marea Britanie.

BMW va vinde doar 450 de unităţi din modelul 1 M Coupe în Marea Britanie. În Stetele Unite ale Americi clienţii vor primi undeva între 600 şi 800 de unităţi. Pentru aceste pieţe unde modelele sport sunt extrem de căutate, cifrele sunt mici. 1 M are toate ingredientele de a intra direct în legendă.

Motorul cu sase cilindri dispusi in linie, cu tehnologia M TwinPower Turbo si injectie directa, dezvolta o putere maxima de 340 CP.

Curba de putere este orientata spre turatii ridicate (puterea maxima este atinsa la 5980 rpm), in stilul specific pentru modelele BMW M, in timp ce cuplul maxim este oferit intre 1500 si 4500 rpm.

BMW Seria 1 M Coupe accelereaza in 4,9 secunde de la 0 la 100 km/h si atinge 200 km/h dupa 17,3 secunde.

Consumul mediu de combustibil in ciclul EU este de 9,6 litri per 100 kilometri, in timp ce emisiile CO2 au un nivel de 224 grame per kilometru.

Cu o lungime de 4.380 milimetri si o inaltime de 1.420 milimetri, BMW Seria 1 M Coupé este si cel mai scurt, dar si cel mai scund model din gama BMW M GmbH.

BMW Seria 1 M Coupé este echipat standard cu faruri cu xenon. Grupurile luminoase duble si rotunde, caracteristice marcii, sunt retezate in partea superioara de semnalizatoare echipate cu LED-uri.

O alta particularitate specifica este reprezentata de elementele cromate care inglobeaza sigla M, amplasate pe pasajul rotilor fata.

Acestea integreaza semnalizatoarele laterale si formeaza si punctul de pornire al liniei superioare de profil care ajunge pana in spate, trecand prin manerele usilor.

Grupul de stopuri, de forma literei L, cu tehnologie LED si cu carcase de culoare rosie, creeaza o iluminare caracteristica BMW pe timp de noapte.

Ca nuante coloristice pentru exterior, Alpine White nemetalizat, Sapphire Black metalizat si cea exclusiva Valencia Orange metalizat sunt disponibile pentru BMW Seria 1 M Coupé.

Este deja disponibil pentru comenzi la pretul de pornire de 43.200 euro fara TVA.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.