Home » Diverse » Auto » E oficial, aşa arată noul Volkswagen Golf R. FOTO

E oficial, aşa arată noul Volkswagen Golf R. FOTO

Volkswagen Golf 7 R a scurtat aşteptarea fanilor şi a apărut mai devreme, înainte de a fi lansat în premieră mondială la Salonul Auto de la Frankfurt, care începe săptămâna viitoare. După ce iniţial a fost lansat un clip video, acum nemţii ne prezintă primele imagini oficiale cu hothatch-ul de la Volkswagen.

Noul Golf R impresionează la nivel estetic, însă nu mai mult decât un Golf obişnuit pentru care clientul a achiziţionat şi pachetul stilistic R. Câteva detalii minore care fac Golf R ceva mai agresiv sunt jantele Cadiz, de 18 sau 19 inci, etrierele în negru sau blocurile optice fumurii. Inscripţia “R” poate fi observată atât la nivelul botului maşinii, cât şi în parte din spate.

Cel mai important aspect la un Golf R, care de altfel difierenţiază bestia germană de celelalte versiuni Golf, rămâne motorizarea. Golf R este propulsat de puternicul motor pe benzină, de 2 litri şi 296 CP, de la Audi. Cuplul maxim de 380 Nm poate fi obţinut între 1.800-5.500 rpm.

Transmisia este realizată cu ajutorul unei cutii viteze manuală, respectiv automată (DSG), în şase trepte. Sistemul 4Motion asigură tracţiunea integrală a maşinii.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.