Home » Diverse » Auto » Au aparut primele imagini oficiale cu Audi S3 sedan. FOTO

Au aparut primele imagini oficiale cu Audi S3 sedan. FOTO

Audi a prezentat în cadrul Salonului Auto de la New York noua sa berlină din gama A3. În cadrul aceluiaşi eveniment a putut fi văzută şi versiunea sport a noii berline de clasă compactă.

Fiorosul S3 sedan preia motorizarea versiunii S3 hatchback, un TFSI de doi litri, pe benzină, care dezvoltă 300 CP şi 380 Nm. Sistemul de tracţiune pe toate roţile, Quattro, este disponibil şi pe noul model.

La nivelul performanţelor S3 atinge 100 km/h în doar 4,9 secunde în cazul transmisiei S Tronic, respectiv în 5,3 secunde dacă maşina este dotată cu o cutie de viteze manuală. Viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h.

Modelul păstrează aceleaşi trăsături cu ale lui A3 sedan, însă primeşte în plus elementele specifice versiunilor S de la Audi. Astfel că putem vedea un set de jante mai sportive sau uşoare modificări la partea frontală, în special în ceea ce priveşte grila sau spoilerul.

Audi S3 are rolul de a rivaliza modele precum Mercedes CLA 45 AMG, lansat tot în primul trimestru al acestui an. Preţurile încă nu au fost făcute publice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*