Home » Cinema » “Unlawful Killing” – filmul care prezinta familia regala britanica drept o banda de mafioti

“Unlawful Killing” – filmul care prezinta familia regala britanica drept o banda de mafioti

Ieri a fost prezentat oficial la Cannes unul dintre cele mai controversate documentare din acest an – Unlawful Killing al regizorului Keith Allen. Filmul, care reia tema mortii printesei Diana, prezinta familia regala ca pe o banda de mafioti, scrie Daily Mail.

Interzis in Marea Britanie, Unlawful Killing a creat deja valuri cu cateva zile inainte de festival cand s-a aflat ca prezinta o poza socanta realizata de un paparazzo imediat dupa accidentul mortal suferit de Printesa Diana in 1997.

“Filmul il numeste pe printul Phillip, sotul Reginei,un psihopat care a orchestrat moartea Dianei iar Regina este catalogata ca un gangster cu tiara” a fost reactia presei britanice dupa premiera documentarului care nu va fi difuzat in Anglia.

Miliardarul Mohammaed Al Fayed, al carui fiu, Dodi a murit odata cu Diana a finantat bugetul de 2.5 milioane de lire al documentarului. Omul de afaceri este cunoscut pentru atacurile dure catre familia regala britanica.

Regizorul Keith Allen crede ca cei din Casa de Windsor au scapat usor cu crima pentru ca nu au fost anchetati pentru accidentul Dianei.

“Fotografia facuta Dianei imediat dupa accident nu este inclusa in film pentru a soca, nu este fotografia unei femei pe moarte, este o dovada ca era in viata” a explicat Allen una dintre cele mai violente imagini din film.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.