Connect with us

Trailere

Noutati 3D: A fost lansat primul trailer pentru “Happy Feet 2 in 3D”

Published

on

Partea a doua a animaţiei premiate cu Oscar în 2007, Happy Feet 2 readuce pe marile ecrane peisajele feerice din Antarctica şi pe cei mai buni dansatori de step: pinguinii Mumble (Elijah Wood), Gloria (Pink) şi prietenii lor, îndrăgiţii Ramon şi Lovelace (Robin Williams).

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trailere

A fost lansat primul trailer oficial al Avengers: Infinity War

Published

on

Trailerul pentru cel mai anticipat film cu supereroi, “Avengers:Infinity War”, aparut in sfarsit, punand capat unei asteptari de patru luni. Pelicula reuneste toti supereroii Marvel, incepand cu Iron Man, lansat in 2008, pana la Black Panther, film care urmeaza sa fie lansat in 2018, scrie The Verge.

Avengers: Infinity War isi va face aparitia in cinema pe 4 mai, 2018.

Continue Reading

Trailere

FILME 2017: Primul trailer pentru noul film “Mumia”, cu Tom Cruise

Published

on

Seria Mumia revine la viata, iar trailerul noului film a fost recent lansat. De aceasta data, rolul principal este jucat de Tom Cruise, dupa ce in seria originala a jucat Brendan Fraser.

In noul film, Tom Cruise il joaca pe Tyler Colt, alaturi de care vor aparea Russell Crowe, Annabelle Wallis, Jake Johnson, Courtney B Vance. Crowe il va intepreta pe celebrul personaj literal Dr. Jekyll.

Protagonistul filmului este un membru al trupelor speciale ale Marinei Militare a SUA, Tyler Colt. Misiunea sa, aceea de eliminare a unui grup terorist ascuns intr-un buncar, il poarta in desertul irakian. Patrunde astfel intr-un loc magic, unde puternice si misterioase forte ii intorc pe militari unul impotriva celuilalt. Tyler este singurul care scapa cu viata. Patrunzand tot mai adanc in stravechiul si misteriosul mormant ce a fost luat drept buncar, acesta descopera un sarcofag negru de fier, marcat cu simboluri egiptene precum Ankh (simbolul vietii vesnice) si Ochiul lui Horus. Aici, Tyler este manat de forte magice sa deschida sarcofagul. Insa in momentul in care introduce mana in interiorul acestuia, este pe loc marcat cu un simbol in forma de stea.

Primul film a fost lansat in 1999, urmat de cel din 2001. In 2002, a fost lansat un spin-off, “The Scorpion King”, cu Dwayne Johnson in rolul principal.

Continue Reading

Trailere

“Rogue One: A Star Wars Story”, trailer nou cu Felicity Jones

Published

on

A fost lansat un nou trailer pentru “Rogue One: A Star Wars Story”, aceasta prezentând-o pe Jyn Erso (Felicity Jones), in fruntea unei echipe de rebeli care încearcă să fure planurile pentru Steaua Morții.

Cu: Felicity Jones, Forest Whitaker, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk, James Earl Jones, Sam Claflin.

“Rogue One: A Star Wars Story” va fi lansat în cinematografe la 16 decembrie.

Continue Reading

BACAU

SPORT

Facebook

diverse

diverse