Home » Cinema » Trailere » FILME 2017: Primul trailer pentru noul film “Mumia”, cu Tom Cruise

FILME 2017: Primul trailer pentru noul film “Mumia”, cu Tom Cruise

Seria Mumia revine la viata, iar trailerul noului film a fost recent lansat. De aceasta data, rolul principal este jucat de Tom Cruise, dupa ce in seria originala a jucat Brendan Fraser.

In noul film, Tom Cruise il joaca pe Tyler Colt, alaturi de care vor aparea Russell Crowe, Annabelle Wallis, Jake Johnson, Courtney B Vance. Crowe il va intepreta pe celebrul personaj literal Dr. Jekyll.

Protagonistul filmului este un membru al trupelor speciale ale Marinei Militare a SUA, Tyler Colt. Misiunea sa, aceea de eliminare a unui grup terorist ascuns intr-un buncar, il poarta in desertul irakian. Patrunde astfel intr-un loc magic, unde puternice si misterioase forte ii intorc pe militari unul impotriva celuilalt. Tyler este singurul care scapa cu viata. Patrunzand tot mai adanc in stravechiul si misteriosul mormant ce a fost luat drept buncar, acesta descopera un sarcofag negru de fier, marcat cu simboluri egiptene precum Ankh (simbolul vietii vesnice) si Ochiul lui Horus. Aici, Tyler este manat de forte magice sa deschida sarcofagul. Insa in momentul in care introduce mana in interiorul acestuia, este pe loc marcat cu un simbol in forma de stea.

Primul film a fost lansat in 1999, urmat de cel din 2001. In 2002, a fost lansat un spin-off, “The Scorpion King”, cu Dwayne Johnson in rolul principal.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.