Home » Cinema » TOP 10 cele mai bine platite actrite de la Hollywood. Jennifer Lawrence, primul loc

TOP 10 cele mai bine platite actrite de la Hollywood. Jennifer Lawrence, primul loc

Jennifer Lawrence, protagonista francizei cinematografice “Jocurile foamei/ The Hunger Games”, a fost desemnată de către revista Forbes cel mai bine plătită actriţă de la Hollywood.

jennifer-lawrence-2014-oscars_17

Actriţa americană Jennifer Lawrence, care a ocupat locul al doilea în clasamentul de anul trecut, este lider detaşat în topul onorariilor primite de artistele de la Hollywood în perioada iunie 2014 – iunie 2015, cu încasări de 52 de milioane de dolari. Această sumă este cu 1 milion de dolari mai mare decât onorariul total al liderului din 2014, actriţa Sandra Bullock, care în clasamentul din acest an a coborât pe poziţia a 15-a, cu onorarii de doar 8 milioane de dolari.

Scarlett Johansson se află pe locul al doilea, cu onorarii de 35,5 milioane de dolari, iar podiumul este completat de actriţa de comedie Melissa McCarthy, cu onorarii totale de 23 milioane de dolari.

Topul 10 al celor mai bine plătite actriţe de la Hollywood este completat de Bingbing Fan (21 milioane de dolari), Jennifer Aniston (16,5 milioane de dolari), Julia Roberts (16 milioane de dolari), Angelina Jolie (15 milioane de dolari), Reese Whiterspoon (15 milioane de dolari), Anne Hathaway (12 milioane de dolari) şi Kristen Stewart (12 milioane de dolari).

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.