Home » Cinema » The Paperboy, thriller sexual exploziv: Nicole Kidman reface cea mai faimoasa scena a lui Sharon Stone

The Paperboy, thriller sexual exploziv: Nicole Kidman reface cea mai faimoasa scena a lui Sharon Stone

Nicole Kidman imita scena celebra a lui Sharon Stone din Basic Instinct (1992) in drama “The Paperboy” unde seduce un barbat mai tanar decat ea, jucat de popularul actor Zac Efron.

Thrillerul “The Paperboy” regizat de Lee Daniels a intrat in competitia oficiala la Festivalul de Film de la Cannes in acest an. Pelicula cu buget de 12 milioane de dolari este povestea tanarului Jack (Zac Efron) care il ajuta pe fratele sau ziarist Ward (Matthew McConaughey) sa investigheze o crima pentru a dovedi ca Hillary Van Wetter (John Cusack), un barbat acuzat si condamnat la moarte este nevinovat. Jack se indragosteste de Charlotte Bless (Nicole Kidman) o femeie care coresponda cu barbatul inchis.

Producatorii au lansat o serie de imagini in care Nicole Kidman apare seducatoare intr-o rochie scurta si albastra, cu picioarele larg desfacute alaturi de Matthew McConaughey si Zac Efron. The Paper Boy este descris drept un thriller sexual exploziv. Actrita are parte de scene fierbinti alaturi de Zac Efron. De altfel actorul de 24 de ani a descris aceste secvente drept cele mai tari momente din viata lui.

“Nicole este superba. Este tot ce ai putea visa vreodata. Cand am filmat scenele de dragoste cu ea, ma piscam ca sa ma conving ca sunt reale”, a povestit Efron.

Celebra scena a interogarii din Basic Instinct in care Sharon Stone era anchetata de politie a ajuns una dintre cele mai populare si scandaloase din istoria filmului.Scena a facut-o celebra la nivel mondial, insa actrita nu se astepta nici sa fie atat de explicita, nici sa o faca un star. Desi a fost de acord sa filmeze fara lenjerie intima, nu a stiut cat de explicita va fi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*