Home » Cinema » O noua productie Disney – Tangled (2010)

O noua productie Disney – Tangled (2010)

Movieweb.com a prezentat recent şapte noi imagini din noua producţie a celor de la Disney, Tangled, regizată de Nathan Greno şi Byron Howard.

Acţiunea filmului este bazată pe povestea Fraţilor Grimm, doar că aceasta este actualizată.

Cand sotia lui insarcinata pofteste la fructele din gradina unei vrajitoare, regele unui taram de basm fura cateva. Este prins si trebuie sa promita ca, in schimbul iertarii, ii va da vrajitoarei nou-nascutul. Regina naste o fetita, iar aceasta este inchisa de vrajitoare intr-un turn, care nu are nici ferestre si nici usi si la care nu se poate ajunge pe nici o scara. Complet izolata de lume, dornica de aventura si simtindu-se singura, Rapunzel reuseste sa il prinda in capcana parului ei lung de peste 20 de metri pe tanarul Flynn Rider, care trecea intamplator pe langa turn. Plina de imaginatie, incapatanata si voluntara, printesa Rapunzel se foloseste de cositele ei blonde cu putere magica ca de niste tentacule uriase si evadeaza cu ajutorul lui Flynn Rider din turnul in care fusese tinuta captiva. Pornind intr-o calatorie plina de peripetii, umor si iubire, Rapunzel descopera pentru prima data in viata cum arata lumea reala din exteriorul zidurilor turnului si se straduieste sa evite sa fie prinsa din nou de catre vrajitoarea diabolica ce o urmareste.

Astfel, Rapunzel devine probabil cea mai descurcăreaţă şi greu de mulţumit prinţesă Disney, în timp ce prinţul care o va salva este transformat într-un bandit urmărit de autorităţile regatului.

Rolurile principale sunt interpretate de Mandy Moore, Zachary Levi şi Donna Murphy.

5 comentarii

  1. Trailerul filmului Tangled este primul lucru care te face sa vrei sa vezi continuarea acestei povesti minunate.

  2. Eu dupa ce l-am vazut mi-am rezervat imediat bilete online pentru premiera ca sa pot merge cu toate prietenele mele la cinema.

  3. Sala in care am intrat era plina de oameni de toate varstele care traiau o bucurie de nedescris impreuna cu tot grupul.

  4. Mi-au placut la nebunie personajele si modul in care ele sunt realizate cat si vocea lui Mandy Moore care este inegalabila.

  5. Va sfatuiesc cu mare caldura sa mergeti in cinema pentru ca nici nu stiti ce atmosfera de basm pierdeti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*