Home » Cinema » Staruri » Victor Rebengiuc, stea cu numele său pe Walk of Fame din Capitală

Victor Rebengiuc, stea cu numele său pe Walk of Fame din Capitală

Victor Rebengiuc a declarat joi, la dezvelirea stelei cu numele său de pe Walk of Fame din Capitală, că şi-a făcut meseria din plăcere şi pasiune şi nu pentru a primi premii sau laude, ultimele fiind considerate de acesta “o tortură îngrozitoare”.

Victor Rebengiuc este a doua personalitate care primeşte o stea în cadrul acestui proiect lansat pentru a celebra adevăratele valori ale culturii româneşti.

La ceremonie au mai fost prezenţi apropiaţi şi colaboratori ai lui Rebengiuc, precum George Ivaşcu, directorul Teatrului Metropolis, Marina Constantinescu, critic de teatru, cântăreaţa Margareta Pâslaru şi, nu în ultimul rând, actriţa Mariana Mihuţ, soţia reputatului actor.

“Azi împlinesc 78 de ani, este aproape o viaţă de om, în care am învăţat multe”, a mărturisit Rebengiuc la primirea distincţiei, pe scena în aer liber din Piaţa Timpului, acolo unde este amplasat Walk of Fame.

“Vă doresc să fiţi sănătoşi şi să veniţi la teatru”, i-a îndemnat actorul pe cei aproximativ 200 de participanţi la eveniment.

În ceea ce priveşte dorinţele pe care le are de ziua sa, actorul a mărturisit că îşi doreşte “roluri bune, mai multă atenţie şi mai multă înţelegere”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*