Home » Cinema » Staruri » Sean Penn şi Scarlett Johansson nu mai sunt împreună

Sean Penn şi Scarlett Johansson nu mai sunt împreună

Câştigătorul Premiului Oscar, Sean Penn s-a despărţit de frumoasa vedetă Scarlett Johansson. După două zile de când s-au despărţit actorul a fost fotografiat de paparazzi plimbându-se singur şi trist pe străzile din Malibu, notează Daily Mail.

Potrivit site-ului menţionat, relaţia cuplului a început să meargă într-o direcţie greşită după ce Sean Penn a participat la Festivalul de film de la Cannes, unde şi-a promovat cea mai nouă peliculă: The Tree of Life, marele câştigător al Premiului Palme d’Or.

Cei doi actori nu au vorbit niciodată în public despre relaţia lor, o purtătoare de cuvânt chiar  declarând “Scarlett şi Sean nu sunt împreună, sunt prieteni de foarte mulţi ani, atât şi nimic mai mult”.

În ciuda acestor declaraţii, artiştii au fost zăriţi împreună în mai multe oraşe de-a lungul acestor luni, în ipostaze care vorbesc de la sine.

Scarlett Johansson a avut o căsnicie de doi ani de zile cu actorul Ryan Reynolds. Potrivit Daily Mail Johansson a fost cea care a vrut să pună punct căsniciei.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*