Home » Cinema » Staruri » Salma Hayek a renuntat la calatoria in spatiul cosmic

Salma Hayek a renuntat la calatoria in spatiul cosmic

Salma Hayek a cheltuit circa 200.000 de dolari pentru a se înscrie la primul zbor în spaţiu cu una dintre navetele companiei Virgin Galactic, deţinută de Richard Branson, însă crede că acesta nu a fost un gest chibzuit din partea ei, informează femalefirst.co.uk.

Actriţa – care are o fetiţă în vârstă de doi ani, Valentina, cu soţul său, Francois-Henri Pinault – spune că un părinte normal nu ar fi făcut acest lucru.

“Mi-am rezervat un loc la expediţia Virgin (Galactic, n.r.). Apoi am rămas însărcinată. Acum sunt mamă. Deci nu mă mai duc (în călătorie, n.r.)”, a spus aceasta.

FOTO: Facebook

Un comentariu

  1. niciodata nu am inteles si nu am sa iteleg prostia asta. ma oameni buni, daca vrea careva din voi sa mearga in spatiu sau pe luna sau oriunde inafara pamantului, sa ia contact cu mine si le arat eu unde sa se duca dupa ce imi spun pe ce planeta vor. imi baga banii in cont si apoi sa se duca linistita acolo pe peticul acela care il voi arata de pe pamant. e foarte simplu eu ma imbogatesc si prostimea care vrea sa merga acolo ramane si fara bani si fara sa fi mers acolo si pe deasupra fraierit si luat de proost…. cateodata ma intreb:Oare de ce este asta de tantalau OMUL si vb la general ca sa nu se supere nimeni….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*