Home » Cinema » Staruri » Rowan Atkinson, prea batran pentru Mr. Bean

Rowan Atkinson, prea batran pentru Mr. Bean

Mr Bean este cel mai de succes personaj jucat de Rowan Atkinson. Cu toate acestea, actorul în vârstă de 56 de ani crede că este prea bătrân să îl mai joace, scrie Daily Mail.

Gafele lui Mr. Bean au intrat pe micile ecrane pentru prima dată în 1990. În ciuda unor critici care au privit serialul cu reticenţă, programul a avut un succes imens, înregistrând încasări de peste 18 milioane de lire. Atkinson era deja cunoscut publicului din seria lansată în anii 1980, “Blackadder”.

Celebrul actor britanic recunoscut într-un interviu acordat The Daily Telegraph, că personajul Mr. Bean i-a adus faimă mondială şi un mare succes comercial, dar ar vrea ca pe viitor să se ocupe de altceva.

Extrem de popularul Mr. Bean şi-a făcut apariţia ultima oară în august, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra.
‘Rolurile care mi-au adus cel mai mare succes comercial, foarte infantile , simt că le voi juca tot mai rar. În afara faptului că abilităţile fizice încep să scadă , cred că o persoană de 50 de ani şi mai bine care se comportă ca un copil mic începe să fie uşor patetic. Trebuie să fiu atent”, a declarat comicul britanic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*